Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie

Jules Verneweg 21-05
5015 BE
TILBURG
013-5812658
www.skdkozijnen.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Vergunning dakkapel

Dakkapel met of zonder vergunning

Een dakkapel geeft uw zolderverdieping extra wooncomfort, meer ruimte, licht en een gevoel van luxe! Voor het plaatsen van een dakkapel moet in sommige gevallen een dakkapel vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Dit was voorheen een bouwvergunning, per 1 oktober 2010 heet het een omgevingsvergunning. De wet die de omgevingsvergunning regelt heet Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO).

De vergunningsaanvraag nemen wij u graag uit handen. Iedere gemeente hanteert eigen richtlijnen voor de bouw van een dakkapel. Deze regels zijn bovendien afhankelijk van de grootte, de vorm en de plaatsingsplek (aan voor-, zij- of achtergevel). Wij adviseren u bij uw eigen gemeente te informeren naar de actuele richtlijnen.
Mocht het nodig zijn voor het bouwen van uw dakkapel een omgevingsvergunning aan te vragen, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. In samenwerking met AVETEK,
AVETEK verzorgt al uw bouwkundig tekenwerk sinds 1999.

Wilt u weten wat dit voor uw specifieke situatie betekent? SKD voorziet u altijd van een eerlijk en passend advies afgestemd op de technische mogelijkheden en uw budget.

voor meer informatie kijk eens op http://www.avetek.nl of een snel advies kunt u ook altijd contact opnemen met 013 58 12 658.

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie