Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie

Jules Verneweg 21-05
5015 BE
TILBURG
013-5812658
www.skdkozijnen.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

SKD Raamdecoratie!

Raamdecoratie in aluminium frame.

Raamdecoratie bevestigen zonder boren en schroeven d.m.v. dubbelzijdig magneet en staalband op uw kozijn. SKD heeft diverse raamdecoratie van KEJE die speciaal voor kunststof, aluminium of houten kozijnen zijn ontwikkeld, de plissé gordijnen zijn geïntegreerd in een aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- staalband bevestigd op de glaslatten van het kozijn. Schroeven en boren in het kozijn is dan ook niet nodig en de montage is daar door in enkele minuten gebeurd. Raamdecoratie zonder boren of schroeven.

Het frame bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Door de bevestiging van dubbelzijdig magneet- en staalband kan het frame eenvoudig verwijderd en weer terug geplaatst worden, zonder de kozijnen te beschadigen. Ook ideaal voor o.a. huurwoningen en als u niet in uw kozijnen wil of mag boren of schroeven.

Een stijlvolle oplossing voor kunststof, aluminium, houten kozijnen én draaikiepramen. Raamdecoratie zonder boren of schroeven. Plissé gordijnen worden door hun mooie luxe uitstraling ook veel gebruikt als raamdecoratie. De geplooide stof heeft een karakteristieke uitstraling. De Plissé gordijnen bestaan uit strak gevouwen en geplooide stof. De naam "plissé" betekent in het Frans geplooid, waardoor de naam Plissé gordijn erg logisch klinkt. De vouwen en de plooien in de stof zorgen voor een knusse en natuurlijke lichtinval in de woonruimte. Doordat deze plissé gordijnen in een aluminium frame zijn verwerkt blijven ze goed op hun plaats in het raamkozijn. Zelfs bij draaikiep ramen vallen ze niet uit model en kunnen de ramen op elke stand open blijven staan. U kunt een plissé gordijn aanpassen aan elk interieur in uw huis.

Een stijlvolle en mooie oplossing voor elk raam. Een spel van licht en decoratie. Van decoratief tot verduisterend. Er is keus uit verschillende kleuren en geplisseerde stoffen, transparante, semi-transparante en verduisterende stof. De raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt, passend op uw kozijn. Wilt u het aluminium frame in de kleur van het kozijn? Geen probleem het aluminium frame kan in diverse RAL kleuren worden vervaardigd. De raamdecoratie in aluminium frame zijn in diverse modellen verkrijgbaar:

- Splendid pliss –
- Switch
- Day en Night
- Shadow

Interesse in een raamdecoratie op maat? Voor een meer informatie of vrijblijvende offerte ga naar: http://www.skdkozijnen.nl of voor telefonisch contact: 06 46795396

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie