Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

Zwembad Centrum Roosendaal

Rucphensebaan 40A
4706 PJ
ROOSENDAAL
0165-571105
www.zwembadcentrumroosendaal.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

nieuw bij ons in de showroom!

De prachtige whirpool van hotspring

In de maanden juni en juli gratis plaatsing ter waarde van € 495,00 op de Limelight
en Highlife - collectie.

ZCR biedt onbezorgde wellness thuis

Roosendaal - Zwembad Centrum Roosendaal (ZCR) is het bedrijf van het echtpaar Peter en Anja van der Linden. ZCR biedt klanten sinds 2000 wellness thuis in de vorm van zwembaden whirlpools sauna’s en infraroodcabines. Onbezorgd, omdat Anja en Peter niet alleen de aanschaf verzorgen, maar ook de aanleg, installatie en het onderhoud voor hun rekening nemen. Sinds vorig jaar heeft ZCR een compleet nieuwe showroom om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij ZCR. Anja: “Ons motto? De klant moet tevreden zijn. Wij helpen de klant kiezen, tot we bij het perfecte bad uitkomen. Wij leveren wellness aan mensen hier uit de omgeving. Mensen uit Groningen sturen we door naar een collega van zwembadplein. Waarom? Omdat we optimale service willen bieden. Als het moet zijn we snel ter plekke. En bij de meeste klanten komen we regelmatig over de vloer. Zo zijn er de wekelijkse service-contracten en het zomer- en winterklaar maken van het zwembad”.

Nieuw in onze winkel: De hotspring spa
Wij zijn er ons van bewust dat u veel keuze hebt bij het selecteren van een spa-merk. Wij willen dat u weet dat wij de dingen anders aanpakken, van de manier waarop de spa’s gebouwd worden tot en met de klantendienst. De aankoop van een spa lijkt in veel opzichten op de aankoop van een auto. Uw nieuwe spa is een aanzienlijke investering waarvan u jaren plezier zult hebben en na verloop van tijd zult u misschien vragen hebben of basisservice en onderhoudsondersteuning nodig hebben. Met dit in het achterhoofd is het belangrijk dat u uw spa aankoopt bij een betrouwbare verdeler. U hebt iemand nodig die antwoord kan geven op uw vragen, die u begeleidt naar het model dat geschikt is voor u en die er is als u hulp nodig hebt. Ook in de jaren na de aankoop van uw spa. Klantenzorg waarop u kunt rekenen. Kom voor een ongeëvenaarde spa-ervaring bij ons langs in de showroom en test hem zelf uit. Wij hebben voor U de gelegenheid om een spa uit te proberen in alle rust. U bent van harte welkom!


voor meer informatie kijk eens op onze website http://www.zwembadcentrumroosendaal.nl/hotspring of neem contact met ons op via 0165 - 57 11 05

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van Zwembad Centrum Roosendaal