Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

De Jager BV

Carneool 600
3316 KC
DORDRECHT
078-6162593
www.dejager.com

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Ofyr; het nieuwe buitenkoken

Voor een totale culinaire beleving

Ofyr is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. De Ofyr is een object voor een totale culinaire beleving.

Het artistieke ontwerp is voorzien van vuurschaal met een plaatstalen ring, waarop je kunt bakken. Het is een prachtig object om naar te kijken, is geschikt als warmtebron én je kunt er de lekkerste gerechten op bereiden. Op de stalen bakplaat kun je bakken: dicht bij het vuur kan de temperatuur oplopen tot 300 graden, aan de buitenkant tot 200 graden. Met behulp van eenn cederhouten plank, kun je het ook rustig laten doorgaren en een houtsmaak meegeven. Wil je braden in een pan, dan kan dat op dezelfde rand als waar je op bakt.

Vuur. Het leeft, geeft warmte en zorgt voor gezelligheid. De warmte van het vuur zorgt ervoor dat je lange gezellige avonden buiten kan doorbrengen. Het zorgt bovendien voor gezellige verlichting. De magie van een open vuur spreek veel mensen nog altijd aan. Omdat de Ofyr dankzij de stalen constructie heel veel warmte uitstraalt, is hij ook geschikt om in het najaar of in de winter te gebruiken.

De Ofyr vuurschaal & barbecue is een Nederlands product en wordt uit duurzame materialen gemaakt waardoor hij bestand is tegen alle weersomstandigheden. Hij bestaat uit drie gemakkelijk verplaatsbare delen, is één meter hoog met in het midden de vuurkorf, waar ook een rooster op kan om traditioneel te barbecueën. De Ofyr is vrijwel onderhoudsvrij aangezien de etensresten en overtollige olie in het vuur belanden. Even afnemen met een vochtige doek, invetten met olie en hij is weer klaar voor een volgende avond gezelligheid.

U bent van harte uitgenodigd om bij ons in de showroom in Dordrecht de modellen van Ofyr te bekijken.
Voor meer info: http://www.hetnieuwebuitenkoken.nl

.

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van De Jager BV