Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

NaQuBo: rookmelder en koolmonoxidemelder specialist

De Wetering
1741DK
Schagen
0647484642
www.naqubo.eu

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Veilige Koolmonoxidemelder ?

Kies voor Honeywell!

U heeft vast wel recent het nieuw gehoord dat er veel koolmonoxidemelders in de handel waren die niet allemaal voldeden aan de eisen. Inmiddels zijn al deze onveilige co-melders uit de handel gehaald of er is iets aangepast waardoor deze nu wel weer veilig zijn.

De Honeywell XC serie koolmonoxidemelders zijn nooit onveilig geweest. Honeywell is namelijk marktleider op het gebied van gasdetectie en heeft ook op professioneel gebied veel succesvolle detectiemiddelen.

De XC serie bestaat uit de XC70, XC100 en XC100D co-melders. De eerste gaat 7 jaar mee op de niet verwisselbare batterij, is badkamerbestendig en heeft een vooralarm wat geactiveerd kan worden zodat kleine hoeveelheden koolmonoxide ook op lange termijn waargenomen kunnen worden. Dit laatste kan langdurig aanhoudende hoofpijnen, misselijkheid en duizeligheid veroorzaken. Een unieke feature die geen enkel ander merk heeft.

De XC100 heeft dezelfde eigenschappen als de XC70 maar gaat 10 jaar mee. De XC100D heeft daarnaast ook nog een digitaal display dat geactiveerd zal worden als er koolmonoxide gedetecteerd is, daarnaast kan deze melder ook op een test mode gezet worden waarna het meten van koolmonoxide al vanaf 10ppm co-gas kan waargenomen worden. Melders van andere merken zouden bij deze lage waarde(die niet schadelijk is) nooit alarm geven, pas als de waarde hoger wordt gaan deze in alarm, maar dan is het al gevaarlijk, door deze lage waarde waar te nemen kunt u onheil zien aankomen en alvorens maatregelen treffen.

Bezoek nu onze webwinkel en bekijk deze veilige Honeywel koolmonoxidemelder: https://http://www.naqubo.eu/koolmonoxidemelders

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van NaQuBo: rookmelder en koolmonoxidemelder specialist