Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

FJB Meubels

Voorstraat 154
9291CP
KOLLUM
0613417391
https://www.fjbmeubels.nl/

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Steigerhout meubelen maatwerk

Exclusief en betaalbaar!

FJB Meubels uit Kollum (Friesland) is uw ambachtelijke meubelmakerij. Ons assortiment in steigerhouten, vintage en eikenhouten meubelen is groot en divers. De meubels zijn met veel gedrevenheid gemaakt door Fokke Jan Bosman. Door zijn jarenlange ervaring en kunde op het gebied van maatwerk, heeft hij FJB Meubels laten uitgroeien tot een ambitieus bedrijf.

Robuuste houten meubels zijn populair vanwege hun eenvoud en eigentijdse uitstraling. Wij werken graag met steigerhout, eikenhout en metaal, omdat het solide materialen zijn. Onze meubels zijn sterk en duurzaam. Bekijk het assortiment op de website en laat u inspireren door onze exclusieve houten meubels! Wij leveren ook maatwerk.

Steigerhouten meubelen zijn enorm populair. Ze geven een robuuste en eigentijdse uitstraling aan uw interieur en tuin. Steigerhout is een solide materiaal en biedt verschillende afwerkmogelijkheden, met bijvoorbeeld een speciale verftechniek of een oliefinish. Onze steigerhouten meubelen worden veel gekocht door klanten uit België, Duitsland en Nederland. Ze zijn zeer tevreden over de betaalbaarheid van het vakwerk en de snelle levering en montage. Wij maken meubels van steigerhout ook op maat. Kom met uw eigen ontwerp of laat ons uw meubel ontwerpen aan de hand van uw ideeën. Bekijk de foto’s en laat u inspireren!

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van FJB Meubels