Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

FJB Meubels

Voorstraat 154
9291CP
KOLLUM
0613417391
https://www.fjbmeubels.nl/

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Eikenhout meubelen

Stijlvol en uniek!

FJB Meubels uit Kollum (Friesland) is uw ambachtelijke meubelmakerij. Ons assortiment in steigerhouten, vintage en eikenhouten meubelen is groot en divers. De meubels zijn met veel gedrevenheid gemaakt door Fokke Jan Bosman. Door zijn jarenlange ervaring en kunde op het gebied van maatwerk, heeft hij FJB Meubels laten uitgroeien tot een ambitieus bedrijf.

Robuuste houten meubels zijn populair vanwege hun eenvoud en eigentijdse uitstraling. Wij werken graag met steigerhout, eikenhout en metaal, omdat het solide materialen zijn. Onze meubels zijn sterk en duurzaam. Bekijk het assortiment op de website en laat u inspireren door onze exclusieve houten meubels! Wij leveren ook maatwerk.

Eikenhout is al jarenlang een populair materiaal. Onze solide eikenhouten meubels geven uw interieur een robuuste, industriële of moderne uitstraling. Er zijn veel afwerkingen mogelijk, zoals met een grey wash, white wash, black wash of oliefinish. Onze klanten komen geregeld terug door het betaalbare vakwerk en de snelle levering en montage. Wij kunnen onze eikenhouten meubels maken in verschillende afmetingen, zo passen deze meubels altijd in uw huis! Wilt u daarover meer weten? Neem dan even contact met ons op.

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van FJB Meubels