Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

Huberts Slaapcomfort

Burgerhoutsestraat 34
4701 EM
Roosendaal
0165-568898
www.huberts-slaapcomfort.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Natuurlijk en gezond slapen

Omdat je gezondheid voorop staat

Er is de laatste tijd veel van doen in de media over problemen met giftige stoffen in matrassen

* Probleem:
Veel consumentenproducten vormen een bedreiging voor de menselijke gezondheid, Zoals luchtverfrissers, schoonmaakproducten, wasmiddelen, wasverzachters, lichaamsverzorgingsproducten, meubels, elektronica, keukengerei, kleding, speelgoed, maar ook bedden.

* Resultaat:
Allergiën, slapeloosheid, concentratieproblemen, verminderde vruchtbaarheid, problemen hormoonhuishouding, genetische schade en kanker.

* Oplossing:
Bij deze producten zijn gevaarlijke giftige chemicaliën vervangen door veilige natuurlijke alternatieven. De enige matrassen-serie in Nederland die voldoet aan de strenge medische certificaten.

Leef bewust, Eet bewust en Slaap bewust

* Dit zijn de énige Matrassen en Kussens in Nederland die voldoen aan deze meest veeleisende Certificaten:
- Oko-Tex Standard 100 Klasse 1: Dit is het meest veeleisende certificaat, in het kader van menselijke ecologie voor baby’s en kinderen onder de 2 jaar.
- Hyg-Cen: Dit product is gemaakt van materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en alle biocompatibiliteit testen voldoen en zijn veilig voor medisch en paramedisch gebruik. Geschikt voor gebruik in het menselijk lichaam als prothese en cytotoxiciteit (dwz tegen beschadiging of vernietiging van lichaamscellen). Dit wordt ondersteund door de “Öko-Tex Standaard 100 klasse 1” en “HygCen”certificaat.
- R.E.A.C.H. Deze matrassen voldoen ruim aan de eisen van R.E.A.C.H. (Registratie, Evaluatie, Autorisatie en beperking Chemische Stoffen).
- Natuurlijke Soja: De vezels van het materiaal worden verkregen uit Sojabonen, welke gekweekt zijn volgens een strikte en gecontroleerde productie. De organische sojaboon is een natuurlijke, plantaardige vezel, welke niet genetisch is gemanipuleerd. De teelt van sojabonen en de productie van deze vezels zijn milieuvriendelijk.
- Duurzaamheid: De materialen zijn volledig getest volgens de ISO-normen op duurzaamheid en optimale stabiliteit.

Staat jouw gezondheid ook voorop lees dan hier verder: http://huberts-slaapcomfort.nl/natuurlijk-slapen-4/

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van Huberts Slaapcomfort