Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

KzTuinmaterialen.nl - Dutchtrendz.nl

Dorpsweg 6
4122 GG
Zijderveld
0624696195
www.kztuinmaterialen.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Bob binnenhuis accessoires

Nieuwe collectie bij Dutchtrendz.nl

Onze nieuwste ecologische collectie potjes, schalen en theelichtjes. Verkrijgbaar in diverse kleurtjes en maten. Materiaal: jute en rubber en 100% waterdicht.
Deze collectie komt van de westkust van Sri Lanka. Een leuk project dat huisvrouwen de kans geeft een eerlijk loon bij te verdienen.

De natuurlijke latex halen we bij boeren die de vloeibare latex uit de rubberboom tappen. Zij bevoorraadden vroeger de industrie van banden, gummilaarzen, schoenzolen etc. Maar door de opkomst van synthetische rubbers werd dit al gauw een ten dode opgeschreven beroep. Door de vraag naar minder schadelijke producten zit het gebruik van natuurlijk rubber weer in de lift en worden de rubber plantages weer in gebruik genomen. Het natuurlijke rubber heeft veel voordelen (o.a. de ecologisch manier van produceren) en is ook volledig biologisch afbreekbaar. Het rubber wordt aangebracht en nadien op een hoge temperatuur nog eens verwarmd waardoor het vulcanisatie proces op gang gebracht wordt. Dit maakt het rubber sterker en verhindert plakken. Door de individuele productie is elke pot of schaal uniek en 100% waterdicht.

Sober, mooi en tijdloos!

https://http://www.dutchtrendz.nl/c-3598048/bob-bijzondere-binnenhuisaccessoires/

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van KzTuinmaterialen.nl - Dutchtrendz.nl