Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

Hastens bedden Leiderdorp

Elisabethhof 2
2353 EZ
Leiderdorp
071-5894344
www.hastensleiderdorp.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

HÄSTENS BED MARQUIS

Te ervaren in Leiderdorp

Hästens Bed Marquis is het instapmodel bed van Hästens. Het is een compact en eenvoudig bed, waardoor deze past bij iemand die een steviger bed waardeert. Dit heerlijk comfortabele bed kent een minimalistisch design.

Natuurlijk Slapen duurt nog steeds het langst
Alleen de eigen beproefde ambachtelijke methoden van Hästens en de voortreffelijke materialen die de natuur biedt mogen bij de productie van een Hästens Bed Marquis worden gebruikt. Het unieke, dubbele en gepatenteerde veersysteem van Hästens maakt de Hästens Marquis aangenaam volgzaam, terwijl de vering tegelijkertijd het lichaam over de gehele lengte draagt en ondersteunt.

Natuurlijke materialen, dat spreekt voor zich
In de Hästens Marquis zitten katoen, wol en vlasvezel – materialen die uit de natuur afkomstig zijn. Net als uzelf. Daarom is het zo prettig en aangenaam om deze dicht op uw lichaam te hebben. Vanaf het begin vonden wij het vanzelfsprekend om natuurlijke materialen in onze matrassen te verwerken. Net als alle natuurlijke materialen kan het materiaal in een Hästens bed door de natuur worden afgebroken. Het bed kan worden gerecycled en weer in de kringloop van de natuur worden opgenomen.

Hästens Garanties
Alle Hästens-bedden zijn gedekt door een garantie van 25 jaar tegen het breken van de veren van het bed of het frame. Voor meer informatie over onze garantie, neem contact op met Hästens Flagshipstore Leiderdorp.

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van Hastens bedden Leiderdorp