Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

FJB Meubels

Voorstraat 154
9291CP
KOLLUM
0613417391
https://www.fjbmeubels.nl/

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Industriële meubelen!

Combinatie van staal met hout

De industriële woonstijl heeft de laatste jaren steeds meer hun intrek gedaan in de interieurs. Bij een stoer interieur horen industriële meubelen, met robuuste houtsoorten en stoere materialen. FJB Meubels heeft een ruime collectie industriële meubels die je terug vindt op deze pagina. Het is ingedeeld in zes categorieën: bureaus, kapstokken, kasten, salontafels, tafels en Tv-meubels.

Webshop: https://http://www.fjbmeubels.nl/industrieel.html

Materialen industriële meubels
Kenmerkend aan de industriële meubels zijn het gebruik van natuurlijke materialen. De houtsoorten waar FJB Meubels mee werkt is steigerhout en eiken. Steigerhout is een zachtere houtsoort dan eikenhout, maar beide zijn goed te bewerken en worden veel toegepast in tijdloze interieurs. Voor deze industriële meubels wordt het hout gecombineerd met stoere materialen, zoals staal en steigerbuis. Industriele meubelen zijn goed te combineren met vintage aspecten.

Afwerking industriële meubels
Zowel het staal als de steigerbuizen kunnen worden voorzien van een zwarte poedercoating waardoor het een robuuste en stoere uitstraling krijgt. Het steigerhout kan onbewerkt, maar ook met coating worden geleverd. De coating heeft als voordeel dat het bestand is tegen vlekken en gemakkelijk schoon te maken is. Het eikenhout kan ook in de gewenste kleur geleverd worden door het aanbrengen van een wassing. Zo is er altijd een meubel wat perfect binnen je interieur past.

Maatwerk industriële meubels
Naast het bestaande assortiment kan FJB Meubels ook maatwerk leveren. Mocht je bijvoorbeeld een stoer TV meubel uit de collectie in een andere maat of indeling wensen, neem dan gerust contact met ons op. En uiteraard ook voor andere vragen of het bespreken van mogelijkheden staan we graag voor je klaar. Bekijk ook eens de andere collecties van FJB Meubels, zoals onze steigerhouten meubels en de eiken meubels. We hebben ruime ervaring in deze houtsoorten en leveren vakwerk en kwaliteit uit onze eigen werkplaats. Kijk gerust rond en laat je inspireren.

Webshop: https://http://www.fjbmeubels.nl/industrieel.html

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van FJB Meubels