Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

Luxesierbeslag.nl

Witte Paal 32
1742 NL
SCHAGEN
0224-273327
www.luxesierbeslag.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Olivari deurkrukken

Exclusief op Luxesierbeslag.nl

Olivari fabriceert al ruim 100 jaar lang deurkrukken in het Italiaanse Borgomanero. Gecertificeerde processen en materialen garanderen de meest exclusieve producten. Olivari is het summum van kwaliteit, design en uitstraling.
Luxesierbeslag.nl is sinds kort exclusieve verdeler van deze prachtige producten, <a href="https://luxesierbeslag.nl/olivari">op deze pagina zijn enkele deurkrukken uitgelicht.</a>

Het gecertificeerde messing van de deurkruk kan op 10 verschillende wijzes zijn afgewerkt. Zoals; satijn, glanzend, goud of koperkleurig. Ongeacht de afwerking, duurzaamheid staat voorop. Vocht, zweet, UV-straling en temperatuurschommelingen zijn geen probleem voor Olivari producten.

Sommige deurkrukken zijn op een unieke wijze gegraveerd, ook wel “guillocheren” genoemd. Een techniek die al rond 1600 werd toegepast door horlogemakers. Handbediende draaibanken maken van deze exercitie echt vakmanschap.

Dit alles is nu eenvoudig te bestellen via Luxesierbeslag.nl. Een webshop waar men u bijstaat met raad en daad, waar men begrijpt dat een product zonder moeite retour gestuurd wordt omdat het misschien net niet aan de verwachtingen voldoet.

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van Luxesierbeslag.nl