Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

Cema

Burgemeester Lemmensstraat 216
6163 JS
Geleen
046-4747575,
www.cema.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

AEG

Najaarsactie!

Een complete AEG set voor € 2597

AFZUIGKAP DBK5960DHM 490,-
Deze mooi ontworpen afzuigkap wordt aangedreven door een energie- efficiënte motor en wordt tegen de wand gemonteerd. Hij vermindert op doeltreffende wijze de keukenluchtjes, terwijl hij zijn steentje bijdraagt aan het uiterlijk en de sfeer van de ruimte.

INDUCTIE KOOKPLAAT HD542106XB 564,-
Directe, precieze en regelbare warmte. Inductietechnologie verwarmt de pan in een handomdraai - en dus niet de kookplaat zelf. En u kunt het vermogen ook nog eens met hoge precisie aanpassen.

COMBIMAGNETRON CD710M 740,-
Met deze compacte magnetron kun je gerechten bereiden, grillen, opwarmen of ontdooien op hetzelfde hoge niveau als bij een groter model. Zo haal je het beste uit de ruimte in je keuken.

KOELER SD100F1 486,-
Veilig opbergen van zware spullen op elk niveau in de koelkast. Deze koelkast heeft stevige schappen van veiligheidsglas waar u zelfs de zwaarste spullen op kunt zetten.

VAATWASSER FD360V 392,-
Natuurlijk drogen. De nieuwe Airdry technologie geeft u een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10cm in de laatste fase van de cyclus als de vaat schoon is..Het droogt uw vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten.

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van Cema