Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

Pebble Green Systems

Kroonstraat 20
4879 AV
Etten-Leur
076-3030530
https://pebblegreensystems.nl/

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

SunPower zonnepanelen

Zonnepanelen om trots op te zijn.

Zonnepanelen om trots op te zijn! SunPower zonnepanelen van 350 Wp, die volledig zwart zijn of van 360 Wp, die een witte achterplaat hebben in plaats van een zwarte voor extra rendement.

Wanneer u een hellend dak heeft, dan zijn volledig zwarte panelen het mooist. Bij SunPower zonnepanelen lopen de elektriciteitsverbindingen aan de achterzijde van de cel. Klassieke panelen hebben elektrische verbindingen die als zilveren lijnen over de lengte van het paneel lopen. SunPower zonnepanelen hebben dat niet en zijn daarom mooier om te zien. Daarnaast is de celefficiency van een SunPower paneel hoger. Klassieke panelen gaan tot 18,5%, SunPower zonnepanelen tot 22% en deze zonnepanelen leveren dus meer op.

De opbrengst van een SunPower zonnepaneel blijft hoog. Het paneel degradeert slechts 0,0125% per jaar. Bij een klassiek paneel is dat 0,5 tot 0,7% per jaar!

Op klassieke panelen zit 10 tot 12 jaar productgarantie van de producent. Is er iets met het paneel, dan moet u de installateur toch betalen voor het vervangen van het paneel. Op SunPower zonnepanelen zit een all-in garantie op zowel de constructie als het vermogen van 25 jaar.

Het is dus een paneel om trots op te zijn!

Wilt u weten wat uw dak kan opleveren, bel dan Pebble Green Systems op 076-3030530 of kijk op http://www.pebblegreensystems.nl.

'Vraag naar onze speciale prijzen voor installatie in de wintermaanden december, januari en februari.'

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van Pebble Green Systems