Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

Kookwereld Goes

Amundsenweg 4
4462 GP
GOES
0113-219650
www.kookwereldgoes.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Atag 10 jaar kookgarantie

Koken op gas of inductie

Voorwaarden Kookgarantie


Om aanspraak te kunnen maken op deze regeling dient u de gaskookplaat, binnen 30 dagen na aankoop, hier te registreren. Tevens dient deze in een commissie van minimaal vier ATAG inbouwapparaten aan te worden geschaft. Geldig bij aankopen na 1 juni 2018. Voor de volledige voorwaarden en condities van de Kookgarantie, en om mogelijke onduidelijkheden te voorkomen, verwijzen wij u naar artikel 7 van onze laatste Service- en Garantievoorwaarden.

Koken op gas of inductie?

Kookt u het liefst op gas, maar twijfelt u om een inbouw gaskookplaat aan te schaffen omdat u niet zeker weet of uw woning de komende jaren nog aangesloten blijft op het gasnetwerk? Kies dan voor een gaskookplaat van ATAG. Mocht binnen 10 jaar uw gasaansluiting vervallen ontvangt u, geheel gratis, een nieuwe inductiekookplaat. Zo bent u de komende 10 jaar gegarandeerd van vele uren kookplezier.

Uitfaseren van gas in Nederland


In verband met de onzekerheid over de periode waarin het gebruik van gas in Nederlandse huishoudens wordt uitgefaseerd introduceert ATAG de volgende regeling: Indien binnen 10 jaar na aankoop van uw inbouw gaskookplaat van ATAG de woning waarin de gaskookplaat is gemonteerd afgekoppeld wordt van het gasnetwerk zal ATAG gratis een (naar het oordeel van ATAG) vergelijkbare inbouw inductiekookplaat leveren van hetzelfde merk en dezelfde inbouwmaten.

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van Kookwereld Goes