Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

Droomvisie

Schoolstraat 109a
2251 BG
Voorschoten
071-5328134
www.droomvisie.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Wave by Mline

Color your day.

Om jou van de best mogelijke nachtrust te verzekeren, heeft M line matras Wave samen met consumenten ontwikkeld. Het matras past zich compleet aan jouw lichaam aan. Zo zitten jij en matras Wave altijd op dezelfde golflengte.


Lagen van Wave
Afritsbare tijk

De tijk van Wave is volledig afritsbaar. De bovenkant kun je wassen op 60 graden. Zo blijft je bed heerlijk fris!

Toplaag van zacht Aircomfort

Houd je van een zacht matras? Draai de toplaag van Wave dan naar boven. Zacht Aircomfort zorgt nog steeds voor voldoende steun.

Stevig opencellig traagschuim

Het door NASA ontwikkelde opencellig traagschuim verzekert je van een goede drukverdeling van de verschillende drukpunten in matras Wave. De opencellige structuur zorgt ervoor dat het matras snel in de oude vorm terugkeert. Daarmee voelt het matras direct comfortabel aan.

Basis van koudschuim

De kern van matras Wave bestaat uit stevig koudschuim. De 7 comfortzones zorgen voor optimale ondersteuning op de juiste plekken en meer ruimte bij bijvoorbeeld je heupen en schouders. Als je van een stevig matras houdt, draai deze laag dan om en leg de diepe inkeping onder.

Onderkant met antisliplaag

Matras Wave blijft goed op zijn plaats liggen dankzij de antisliplaag aan de onderkant van het matras. De zijkant van Wave heeft handige handvatten. Zo kun je het matras ook heel gemakkelijk verplaatsen.

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van Droomvisie