Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

FineStone Designfloors

Nijverheidsweg 6
6651 KS
Druten
0487-562234
www.finestone-designfloors.com

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Finestone-grindvloeren actie!

Korting November/December 2019

Wilt u nog dit jaar een nieuwe vloer in de woning, kantoor of winkel? Dan krijgt u van ons op de Finestone-grindvloeren een korting van 20% {Kleuren uit voorraad} Er zijn vele kleuren mogelijk , U kunt deze zien in onze showroom.*vraag naar de voorwaarden!
De applicatie zal moeten plaatsvinden in 2019 of de 1e 3 maanden van 2020 Bel voor een afspraak in onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan via http://www.finestone-designfloors.com.

* vraag naar de voorwaarden en welke vloeren van toepassing zijn.

Toe aan een nieuwe vloer?
Nog dit jaar een nieuwe vloer? En bent u toe aan een sterke gemakkelijke vloer. Dan is Finestone is voor u. Deze vloeren zijn sterk en kleurecht. De fijne grindkorrel is fijn van structuur en sluit daardoor mooi aan.
Deze vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en geschikt voor huisdieren en mensen met een allergie. De vloeren kunnen met een open structuur gelegd worden , maar ook worden ze gesaeld als het het ruimte betreft die goed gereinigd moet worden.
We hebben trendy kleuren op voorraad en kunnen daardoor snel leveren. Zeer geschikt met vloerverwarming, maar ook fijn zonder vloerwarming. Comfort en gemak met deze vernieuwde grindsoort. Kleine korrel en daardoor goed reinigbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan via http://www.finestone-designfloors.com of bel 0487-562234

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van FineStone Designfloors