Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

Fuego Kachels & Haarden

Handelsweg 1
7451 PJ
HOLTEN
0548-361282
www.kachelhandelfuego.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Fuego Kachels en Haarden

Zorgt voor warmte in elk interieur

Bent u op zoek naar een kachel maar weet u (nog) niet helemaal goed welke kachel het beste bij u en uw woning past? Wij kunnen u hierin vrijblijvend adviseren. Wij zijn een flexibel en meedenkend bedrijf dat altijd probeert om de wens van de klant te realiseren. Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en een uitstekende garantie staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt via onze website meer informatie vinden over hetgeen wij voor u kunnen betekenen. http://www.kachelhandelfuego.nl

Wij zijn aangesloten bij het NHK welke staat voor verantwoordelijkheid en veiligheid. Door regelmatige controles ziet het NHK erop toe dat leden en hun personeel ook kwalitatief up-to-date blijven. Om lid te worden van het NHK moet de detaillist beschikken over het diploma: Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen. Deze opleiding heeft de overheid geaccrediteerd. Alleen dit diploma geeft recht op de erkenning van de Stichting EVIS. Deze erkenning is eveneens verplicht, wil een detaillist lid worden van het NHK.

Wanneer u een kachel, openhaard of schouw in huis wilt halen, is een goed advies goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten, wilt u weten hoe zij het hebben ervaren, bekijk dan onze reviews op http://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/fuego-kachels-haarden.

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van Fuego Kachels & Haarden