Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

Spa Service Europe

Newtonstraat 12
3316 AL
Dordrecht
+31850657495
www.spa-service-europe.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Jacuzzi/spa reparatie

Op zoek naar een spa monteur?

Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een compleet pakket van reparatie/herstellingen en onderhoud voor alle merken spa's en zwemspa's.

Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Wij helpen u snel en onze ervaren servicemonteurs/techniekers herstellen uw jacuzzi zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe is gespecialiseerd en heeft een enorme voorraad aan onderdelen en een team van professionele servicemonteurs/techniekers op de weg die dagelijks reparaties en onderhoud aan spa's, zwemspa's en jacuzzi 's uitvoeren.

Weet u dat wij vaste tarieven hanteren en nooit meer dan 1 keer de voorrijkosten aan u doorberekenen in het geval wij de storing niet in 1 keer bij u kunnen verhelpen? Het maakt ons ook niet uit of u in Nederland of België woont! Wij verlenen service zoals u van een professioneel bedrijf mag verwachten.

Met onze Spa Service Europe Garantie bent u tevens verzekerd van 3 maanden garantie op een door ons uitgevoerde reparatie aan uw spa.

Vul het serviceverzoek formulier in en onze serviceplanner neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Zie: https://spa-service-europe.nl/contact.html

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van Spa Service Europe