Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

thyssenkrupp Home Solutions

Van Utrechtweg 99
2921 LN
Krimpen aan den IJssel
0800 5003
https://www.thyssenkrupp-homesolutions.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Langer zelfstandig thuis?

Een traplift van thyssenkrupp helpt

Uit onderzoek blijkt dat 25% van de senioren moeite heeft met traplopen. Maar als traplopen moeizaam gaat en pijnlijk wordt, hoeft dit niet te betekenen dat verhuizen naar een gelijkvloerse woning de enige oplossing is. Met een goede traplift op maat kunt u gewoon zelfstandig blijven wonen, in uw eigen thuis. En de trap blijft gewoon begaanbaar voor uw partner, kinderen of mantelzorger.

De traplift voor iedere trap
De Swing-traplift heeft al veel mensen hun mobiliteit in huis teruggegeven. Het maakt niet uit of u een trap met bochten, een smalle opgang of een wenteltrap heeft. Deze traplift kan zelfs naar zolder worden doorgetrokken. We meten uw trap zeer nauwkeurig op met behulp van onze HoloLinc-technologie, waarbij we direct rekening houden met mogelijke obstakels zoals verwarmingselementen of stopcontacten. Uw traplift wordt op maat geproduceerd en binnen twee weken gemonteerd*.

Geen verhuizing
De Swing-traplift is in steeds meer woningen te vinden. Een tevreden gebruikster: “We wonen al ruim veertig jaar in dit huis. Een plek met zoveel mooie herinneringen, waar we nog geen afscheid van willen nemen. We hebben het wel overwogen, maar in plaats van verhuizen kozen we voor de Swing-traplift. Onze traplift is aan de binnenkant van de trap gemonteerd, waardoor de leuning gewoon kon blijven zitten en de trap gewoon veilig te gebruiken blijft. Nu komen we beide weer veilig boven.”*Actie onder voorwaarden. Zie http://www.trapliften.nl

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van thyssenkrupp Home Solutions