Inloggen Inloggen > Wachtwoord vergeten? Terug naar zoeken

Alle aanbiedingen

Monster Meubel B.V.

Strickledeweg 82
3044 EK
ROTTERDAM
010-4371788
www.monstermeubel.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Onvervalst maatwerk

Vanuit onze eigen fabriek

Naast maatwerk leveren wij de merken IP20 en Winia. Wij adviseren, ontwerpen en produceren volgens de eisen van de opdrachtgever. Tevens werken wij samen met toonaangevende (interieur-) architecten welke hun ontwerpen door ons uit laten voeren.

Monster Meubel vervaardigt meubelelementen uit: vezelplaat, MDF en multiplex welke al dan niet voorzien zijn van een gefineerd, gemelamineerd, HPL of gelakt oppervlak. Uiteraard kunnen deze materialen gecombineerd worden met onderdelen van bijvoorbeeld
RVS, glas, natuursteen of andere natuurlijke materialen. Vanuit onze
vestiging, op bedrijvenpark Spaanse Polder, bieden wij u een flexibele,
dynamische organisatie welke over eigen meubelmakers beschikt.

Monster Meubel levert maatwerk voor:

PRAKTIJK
Een van onze specialisaties is de medische sector; al vele huisartsen, tandartsen en andere partijen in de gezondheidszorg hebben ons gevonden. Voor het inrichten van de spreekkamer, het
lab, de wachtkamer en front- en backoffice willen wij graag onze opdrachtgever ontzorgen.

PROJECT
Monster Meubel ontwerpt, produceert en plaatst interieurs ook in bedrijfsomgevingen. Wanneer u op zoek bent naar een mooie balie, vergadertafel, werkplek of archiefkast, wij maken van uw zakelijk interieur een representatief visitekaartje.

PARTICULIER
Veel particulieren kiezen voor een interieur op maat, een eigen stijl. Kleine ruimtes optimaal benutten, een meubel naar eigen wens ontworpen en uitgevoerd. Of het dan gaat om kleur, vorm of maat, bijna alles is mogelijk. Denk aan het leveren en monteren van een complete keuken, badkamermeubel, boekenkast, inloopkast, haardmeubel, thuiswerkplek en nog veel meer. Kwaliteit, service en prijs staan bij Monster Meubel hoog in het vaandel. In alle gevallen kunnen wij tevens de diverse bijkomende werkzaamheden verzorgen en/of coördineren zoals; bouwkundige aanpassingen, aanpassen technische installaties, wand-, vloer- en plafondafwerking.

Foto's van de 5-sterrenaanbieding:

5-Sterrenaanbieding delen via:

Alle aanbiedingen van Monster Meubel B.V.