Stappenplan werkwijze BASkapel®

Werkwijze BASkapel®

BASkapel

Stationsweg 179-1

3771 VG, (uitsluitend postadres) Barneveld

0342 408081

http://www.baskapel.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Stappenplan werkwijze BASkapel®
Werkwijze BASkapel®
Gepubliceerd op
geldig tot

Hoe gaat het proces bij BASkapel® The Original in zijn werk?

Stap 1:
Advies en ontwerp
Vrijblijvend kunt u bij ons een offerte c.q. bezoek aanvragen. Dit kan via de website, telefonisch, via de VELUX® showroom of onze BASkapel® Montage Partners. Wanneer wij in bezit zijn van alle gegevens zoals afmetingen, formaat VELUX® dakramen, constructie, raamdecoratie en buitenzonwering, maken wij voor u vrijblijvend een offerte welke specifiek op uw situatie en wensen is afgestemd.
Wanneer u opdracht geeft en de offerte getekend is plannen we, in overleg met u, de plaatsing van de BASkapel® in.
Stap 2:
Productie
In onze productiehal wordt uw product helemaal prefab voorbereid. Onze kundige bouwers vervaardigen het hard houten frame, isolatie, damp-remmende folie, VELUX® dakramen, Resitrix dakbedekking tot een compleet afgewerkt geheel.

Stap 3:
Levering
Op de datum die we met u hebben afgesproken, komen onze montage partners naar u toe. Zij gaan allereerst met de uitsparing en constructie op uw dak aan de slag. Eventuele oude (afval) elementen worden verwijdert en aan het einde van de dag meegenomen en afgevoerd.
Stap 4:
Transport en Hijsen
In alle gevallen wordt er gebruikt gemaakt van een transsportbedrijf met hijskraan. De BASkapel® wordt op locatie gebracht. De kraan zal de BASkapel® op de juiste plaats hijsen. Dit gaat erg snel en is ook leuk om te zien!
Stap 5:
Montage
Wanneer de BASkapel® op zijn locatie is gebracht, zal deze vast worden gemonteerd en kan er begonnen worden met het aan de buitenzijde aansluiten van de dakpannen of andere vormen van dakbedekking. Aan de binnenzijde kan er afgewerkt worden wanneer dit wenselijk is.
Eventuele raamdecoratie of zonwering zal geplaats worden.

Stap 6:
Genieten & Service:
Het genieten kan beginnen. Uw BASkapel® is klaar voor gebruik, meer daglicht, meer ruimte en heel veel gevallen meer uitzicht. Mocht er onverhoopt een onvolkomenheid opgetreden zijn, staan wij voor u klaar met onze service om dit zo spoedig als mogelijk te verhelpen.

BASkapel® The Original
Naar specialist