Boekenkast tegen outletprijs

Opruiming bij Arti-Interieur

Arti-Interieur

Graftermeerstraat 47a

2131 AA, HOOFDDORP

023-8222917

http://www.artiinterieur.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Opruiming bij Arti-Interieur

Bij Arti-Interieur vindt u altijd de nieuwste trend op interieur gebied. Zo kunt u binnenkort kasten met marmer, leer en metallic in onze showroom tegenkomen. Om deze kasten te laten zien moeten wij ruimte maken en daarom bieden wij onze showroomproducten tegen hoge kortingen aan.

Zo hebben wij een boekenkast annex dressoir. De kast heeft een totale afmeting van: Hoog 260 cm x Breed 300 cm x Diep 68 cm.
De kast is gemaakt van wit melamine 18 mm dik gecombineerd met 38 mm eiken zwarte melamine planken. Hij is voorzien van 2 diepe lades, 2 deuren push to open en 3 lichtspots in de planken. Het bovenste gedeelte is ondieper dan het dressoir, dit zorgt voor een speels effect.

Van € 2375,- nu voor maar € 799,-

Heeft u interesse? neem contact met ons op of bezoek onze showroom.
Zo hebben wij een boekenkast annex dressoir. De kast heeft een totale afmeting van: Hoog 260 cm x Breed 300 cm x Diep 68 cm. De kast is gemaakt van wit melamine 18 mm dik gecombineerd met 38 mm eiken zwarte melamine planken. Hij is voorzien van 2 diepe lades, 2 deuren push to open en 3 lichtspots in de planken. Het bovenste gedeelte is ondieper dan het dressoir, dit zorgt voor een speels effect. Van € 2375,- nu voor maar € 799,- Heeft u interesse? neem contact met ons op of bezoek onze showroom.
Naar specialist