Deurmat met logo

Loper of deurmat met eigen logo?

Garden Sense Kunstgras Brabant

Geeneindseweg 2

5688 JT, OIRSCHOT

0614460355

http://www.gardensense.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Deurmat met logo
Loper of deurmat met eigen logo?
Gepubliceerd op
geldig tot

Loper of deurmat met eigen logo?

Wat dacht u van de mogelijkheden van sponsoring? Evenementen, terreinen en sportvelden met uw log en/of bedrijfsnaam waardoor grote aantallen mensen deze zullen zien.

Een unieke manier om uw bedrijf te laten opvallen. Gebruik uw logo of slogan om de aandacht te trekken van uw doelgroep. De gepersonaliseerde kunstgras matten zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik waardoor de mogelijkheden oneindig zijn! Denk na over bedrijventerreinen, showrooms, hotels & resorts, deurmat of loper, winkels en etalages, universiteiten, openbare ruimtes zoals rotondes en recreatiegebieden zoals campings en ​​pretparken. Zelfs voor indoor evenementen, zowel zakelijk als voor de particulier, kunt u uw eigen ontwerp laten maken!

- Personaliseer uw mat of loper!
- Presenteren van uw bedrijf (logo)
- Evenement- Beursvloeren
- Loper (gepersonaliseerd)
- Presenteren van merken, aanbiedingen en nieuwe producten
- Thema / logo
- Sportvelden, amateur en professioneel
- Speelvelden, speeltuinen en scholen
- Bewegwijzering, bijvoorbeeld bij golfclubs en midgetgolf

De kunstgras matten met eigen ontwerp zijn van sterke kwaliteit. Daar waar deze gemaakt zijn van kunstgras vezels blijft het vuil op de sprieten liggen en kan deze met een sopje schoongemaakt worden. In tegenstelling tot de matten met logo van stof, zijn deze gepersonaliseerde matten en lopers dus gemakkelijk schoon te maken en zeer sterk. Hierdoor is een kunstgras mat met logo uitermate geschikt bij winkels, cafetaria, musea en bijvoorbeeld scholen en instellingen. Deze logo matten en lopers kosten meer dan de logo deurmatten van stof, maar deze gaan dus veel langer mee en blijven langer mooi! Het is een investering waar u vele jaren van kan genieten.

Voor meer informatie kijk op onze site
http://www.gardensense.nl
of neem contact met ons op.
Een unieke manier om uw bedrijf te laten opvallen. Gebruik uw logo of slogan om de aandacht te trekken van uw doelgroep. De gepersonaliseerde kunstgras matten zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik waardoor de mogelijkheden oneindig zijn! Denk na over bedrijventerreinen, showrooms, hotels & resorts, deurmat of loper, winkels en etalages, universiteiten, openbare ruimtes zoals rotondes en recreatiegebieden zoals campings en ​​pretparken. Zelfs voor indoor evenementen, zowel zakelijk als voor de particulier, kunt u uw eigen ontwerp laten maken! - Personaliseer uw mat of loper! - Presenteren van uw bedrijf (logo) - Evenement- Beursvloeren - Loper (gepersonaliseerd) - Presenteren van merken, aanbiedingen en nieuwe producten - Thema / logo - Sportvelden, amateur en professioneel - Speelvelden, speeltuinen en scholen - Bewegwijzering, bijvoorbeeld bij golfclubs en midgetgolf De kunstgras matten met eigen ontwerp zijn van sterke kwaliteit. Daar waar deze gemaakt zijn van kunstgras vezels blijft het vuil op de sprieten liggen en kan deze met een sopje schoongemaakt worden. In tegenstelling tot de matten met logo van stof, zijn deze gepersonaliseerde matten en lopers dus gemakkelijk schoon te maken en zeer sterk. Hierdoor is een kunstgras mat met logo uitermate geschikt bij winkels, cafetaria, musea en bijvoorbeeld scholen en instellingen. Deze logo matten en lopers kosten meer dan de logo deurmatten van stof, maar deze gaan dus veel langer mee en blijven langer mooi! Het is een investering waar u vele jaren van kan genieten. Voor meer informatie kijk op onze site www.gardensense.nl of neem contact met ons op.
Naar specialist