Carpe Diem

The perfect state of freedom

Droomvisie Wassenaar

Langstraat 49

2242 KK, Wassenaar

070 5119635

http://www.droomvisie.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Carpe Diem
The perfect state of freedom
Gepubliceerd op
geldig tot

A feeling of weightlessness

Ons verhaal is begonnen toen een jongeman genaamd Börje Thuleskär, besloot chiropractor te worden. Hoe meer hij leerde over fysiologie en de menselijke anatomie, hoe meer hij begon in te zien hoe belangrijk een goede nachtrust is voor zowel lichaam als geest. Hij besloot toen dat hij een aanzienlijke investering moest doen in een nieuw bed, dat van hoge kwaliteit moest zijn.
En zo geschiedde. Maar die eerste opwinding veranderde al snel in teleurstelling toen het bed niet aan zijn verwachtingen voldeed. Op een warme en vredige zomerdag een tijd later nam Börje de boot naar Stora Kornö, een eiland in de archipel voor de kust van Lysekil. Hij was geboeid door de idyllische omgeving - de lichten, de kleuren en het contrast van de licht glooiende heuvels van steen die scherp in de glazen zee sneden.
Hij meerde zijn boot aan de kust aan. De zee glinsterde en de zon scheen terwijl hij voet aan wal van het eiland zette. Hij wandelde blootsvoets over de rotsen en ging op een bed van hei in de buurt liggen. Hij hoorde geen andere mensen, hij was alleen met de natuur. De hei waarop hij lag, vormde zich naar zijn lichaam.
Op dat moment kreeg Börje een idee, en ontwaakte zijn ondernemingsgeest. Aan de hand van deze ervaring, en de indrukken van de overweldigende schoonheid van het landschap zelf, wilde hij een bed ontwikkelen dat zo comfortabel was, dat mensen daadwerkelijk het verschil zouden voelen tussen slapen en slapen.
Naar specialist