Boxsprings voor ieder interieur

Woonmaand

Dutch Dream Slaapcomfort Delft

Leeuwenstein 23

2627 AM, Delft

015-3807015

https://www.dutchdreamslapen.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Boxsprings voor ieder interieur
Woonmaand
Gepubliceerd op
geldig tot

Op maat gemaakt

Boxsprings naar wens samengesteld

De oktober woonmaand staat in het teken van interieur en prachtig gestylde ruimtes. Is uw kamer toe aan een make-over? Onze boxsprings, die u zelf kunt samenstellen, maken het perfecte plaatje compleet!

De boxsprings worden met de hand gemaakt in eigen fabriek in Ter Aar. Hierdoor kunnen ze volledig naar wens worden samengesteld. Door een ruime keuze in modellen, hoofdborden, stofsoorten en kleuren is er voor ieder interieur wel wat moois! En nog wat leuks: hierbij krijgt u een bedtextielpakket cadeau, in uw gewenste kleur!

Wilt u een specifieke kleur boxspring? Wij geven alvast een handige tip: ‘’kies eerst uw boxspring en bouw daar dan de rest van uw interieur omheen. Een boxspring is een groot onderdeel van de kamer. Om een perfect geheel te creëren is het aan te raden om daar bijvoorbeeld gordijnen en meubels bij uit te kiezen. Vraag gerust om een stofstaaltje van uw gekozen boxspring!’’

Onze ervaren adviseurs laten graag de mogelijkheden zien die passen bij uw stijl/wensen. Daarnaast vinden we graag samen met u het perfecte ligcomfort. Persoonlijk advies in een ongedwongen sfeer, dat is wat u ervaart bij ons. Zien we u ook snel?

Contactgegevens: https://www.dutchdreamslapen.nl/contact

Naar specialist