Eastborn Boxspring

Boxspring met wauw-factor

BOS bedden Nieuwleusen

Den Hulst 33

7711 GK, NIEUWLEUSEN

0529-481223

http://www.bosbedden.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Boxspring met wauw-factor

Als een één van de eerste in Nederland (en misschien wel de eerste) hebben wij voor u de allernieuwste Eastborn boxspring bedden in de showroom staan.

De slogan van de nieuwste Eastborn boxspring collectie luid; No Collection. Just customizing yours. Zolang de Eastborn het beschikbaar heeft mag u het kiezen, helemaal naar uw wensen. Drie type boxspring, diverse modellen hoofdborden, veel kleuren, 8 matrassen eventueel gecombineerd met één van de vier comforttoppers. Het resultaat is een uitstekende boxspring om van te dromen. Een bijzonder optie is om bijvoorbeeld een mooie vakantie-kiek op meubelstof te laten drukken om daarmee vervolgens het hoofdbord of de hele boxspring te laten bekleden.

Ontzettend mooi natuurlijk dat er zoveel keuze is. Al die mogelijkheden vraagt dan wel om een goed onderbouwd adveis en dat mag u dan ook van ons verwachten.

https://www.bosbedden.nl/eastborn/
De slogan van de nieuwste Eastborn boxspring collectie luid; No Collection. Just customizing yours. Zolang de Eastborn het beschikbaar heeft mag u het kiezen, helemaal naar uw wensen. Drie type boxspring, diverse modellen hoofdborden, veel kleuren, 8 matrassen eventueel gecombineerd met één van de vier comforttoppers. Het resultaat is een uitstekende boxspring om van te dromen. Een bijzonder optie is om bijvoorbeeld een mooie vakantie-kiek op meubelstof te laten drukken om daarmee vervolgens het hoofdbord of de hele boxspring te laten bekleden. Ontzettend mooi natuurlijk dat er zoveel keuze is. Al die mogelijkheden vraagt dan wel om een goed onderbouwd adveis en dat mag u dan ook van ons verwachten. https://www.bosbedden.nl/eastborn/
Naar specialist