Eiken houten vloer

Eiken houten Lamel vloer

Natuurlijk Hout

Fokko Kortlanglaan 2

3853 KG, Harderwijk

0341-870087

http://www.natuurlijk-hout.com

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Eiken houten Lamel vloer

Eiken Houten lamel vloer Select

Bent u op zoek naar een Eiken houten vloer maar wilt u zo min mogelijk noesten en/of krimpscheuren?
Dan is deze vloer wat voor u!
Deze Eiken houten Lamel vloer is uitgevoerd in een selecte structuur. Aangezien voor deze vloeren het binnenste van de boom gebruikt wordt krijgt u een rustige uitstraling.
Door de vloer af te werken in de olie krijgt de vloer een goede bescherming en olie is gebruiksvriendelijk in onderhoud. Bij een eventuele schraalte of beschadiging van de vloer is het plaatselijk bij te werken.
Olie is in verschillende kleuren te leveren, er zit altijd een kleur na keuze bij!
Neem een kijkje op onze website voor deze en nog meer Eiken houten vloeren!
https://www.natuurlijk-hout.com/
of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan https://www.natuurlijk-hout.com/offerte
Bent u op zoek naar een Eiken houten vloer maar wilt u zo min mogelijk noesten en/of krimpscheuren? Dan is deze vloer wat voor u! Deze Eiken houten Lamel vloer is uitgevoerd in een selecte structuur. Aangezien voor deze vloeren het binnenste van de boom gebruikt wordt krijgt u een rustige uitstraling. Door de vloer af te werken in de olie krijgt de vloer een goede bescherming en olie is gebruiksvriendelijk in onderhoud. Bij een eventuele schraalte of beschadiging van de vloer is het plaatselijk bij te werken. Olie is in verschillende kleuren te leveren, er zit altijd een kleur na keuze bij! Neem een kijkje op onze website voor deze en nog meer Eiken houten vloeren! https://www.natuurlijk-hout.com/ of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan https://www.natuurlijk-hout.com/offerte
Naar specialist