Gekleurd Kunstgras

Gekleurd kunsgras van top kwaliteit

Garden Sense Kunstgras Brabant

Geeneindseweg 2

5688 JT, OIRSCHOT

0614460355

http://www.gardensense.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gekleurd Kunstgras
Gekleurd kunsgras van top kwaliteit
Gepubliceerd op
geldig tot

Gekleurd kunsgras van top kwaliteit

Gekleurd kunstgras

Naast natuurlijk groen kunstgras heeft Garden Sense ook gekleurd kunstgras in haar assortiment. Gekleurd kunstgras lijkt natuurlijk niet op natuurgras qua kleur, maar het is een prachtig product om toe te passen op balkon, (dak)terras, onder loungesets en binnenshuis. De sprieten van ons gekleurde kunstgras zijn doorgaans korter dan de sprieten van het landscaping kunstgras.

Roze kunstgras, zwart kunstgras, wit kunstgras of rood kunstgras? Gebruik gekleurd kunstgras als tapijt onder uw loungeset om een luxe uitstraling te creeëren.

Gekleurd kunstgras is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Bijvoorbeeld in de speelkamer of een roze kunstgras wolk onder de wieg van uw dochter. Daarnaast kunnen bedrijven en winkels een prachtig interieur creëren door het kunstgras toe te passen in de etalage of wachtruimte.

De verschillende kleuren zijn ook te bekijken in onze kunstgras showtuin.

Terras of loungeset voor een luxueuze uitstraling
Dakterrassen of balkons
Moderne, kindvriendelijke tuinen
Beurzen en evenementen
Entree bij bedrijven voor stijlvol ontvangst
Winkels en etalages voor unieke uitstraling
Artistieke projecten
Eigen creatieve ideeën
Naast natuurlijk groen kunstgras heeft Garden Sense ook gekleurd kunstgras in haar assortiment. Gekleurd kunstgras lijkt natuurlijk niet op natuurgras qua kleur, maar het is een prachtig product om toe te passen op balkon, (dak)terras, onder loungesets en binnenshuis. De sprieten van ons gekleurde kunstgras zijn doorgaans korter dan de sprieten van het landscaping kunstgras. Roze kunstgras, zwart kunstgras, wit kunstgras of rood kunstgras? Gebruik gekleurd kunstgras als tapijt onder uw loungeset om een luxe uitstraling te creeëren. Gekleurd kunstgras is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Bijvoorbeeld in de speelkamer of een roze kunstgras wolk onder de wieg van uw dochter. Daarnaast kunnen bedrijven en winkels een prachtig interieur creëren door het kunstgras toe te passen in de etalage of wachtruimte. De verschillende kleuren zijn ook te bekijken in onze kunstgras showtuin. Terras of loungeset voor een luxueuze uitstraling Dakterrassen of balkons Moderne, kindvriendelijke tuinen Beurzen en evenementen Entree bij bedrijven voor stijlvol ontvangst Winkels en etalages voor unieke uitstraling Artistieke projecten Eigen creatieve ideeën
Naar specialist