Gerard Keune

Wij realiseren elk gewenst meubel.

Gerard Keune Meubelen

Schans 7 – 11

1421 BA, UITHOORN

0297 561633

http://www.gerardkeune.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Wij realiseren elk gewenst meubel.

Bijvoorbeeld onze meubelen van origineel oud eikenhout.

Onze mensen in Bosnië kopen de 100 tot 200 jaar oude eiken steunbalken die uit sloophuizen en oude schuren worden gehaald.

Na het natuurlijk drogen kan het hout worden geselecteerd op lengte en naar de wensen van de klant.

Deze wensen zijn door onze creatieve ontwerpers samen met u getekend en uitgewerkt.

Onze ambachtslieden, met hun jarenlange ervaring, weten het oude eikenhout om te toveren tot het op de tekentafel ontworpen meubel.

In onze werkplaats in Uithoorn doen wij de finishing touch, het (kleuren) lakken of oliën van de tafel of kast. Zodra het meubel klaar is komen wij het meubel persoonlijk bij u afleveren.

Wij staan klaar om uw wensen te bespreken in onze showroom!
Onze mensen in Bosnië kopen de 100 tot 200 jaar oude eiken steunbalken die uit sloophuizen en oude schuren worden gehaald. Na het natuurlijk drogen kan het hout worden geselecteerd op lengte en naar de wensen van de klant. Deze wensen zijn door onze creatieve ontwerpers samen met u getekend en uitgewerkt. Onze ambachtslieden, met hun jarenlange ervaring, weten het oude eikenhout om te toveren tot het op de tekentafel ontworpen meubel. In onze werkplaats in Uithoorn doen wij de finishing touch, het (kleuren) lakken of oliën van de tafel of kast. Zodra het meubel klaar is komen wij het meubel persoonlijk bij u afleveren. Wij staan klaar om uw wensen te bespreken in onze showroom!
Naar specialist