TV kasten op maat

TV op of in een kast op maat.

Gerard Keune Meubelen

Schans 7 – 11

1421 BA, Uithoorn

0297 561633

http://www.gerardkeune.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

TV kasten op maat
TV op of in een kast op maat.
Gepubliceerd op
geldig tot

Voor een redelijke prijs kunt u uw ideeën laten realiseren.

TV kasten naar eigen ontwerp

Voor een tv kast op maat bent u bij ons aan het goede adres. Voor elke wens is een oplossing te vinden. Wilt u uw tv staand op een tv dressoir of hangend aan de wand . Of wilt u uw tv uit het zicht hebben, achter schuifdeuren of bijvoorbeeld dubbel scharnierende deuren. Uw ideeën kunnen we gezamenlijk uitwerken tot een mooi ontwerp. De stijl kan modern zijn, strak van vorm en afwerking of juist een meer landelijk sfeer uitstralen. Wij zijn gespecialiseerd in recyclet duurzaam eikenhout en geschilderde meubelen, eventueel in combinatie met staal.

Voor meer informatie en/of inspiratie neem contact met ons op, bezoek onze site of kom naar onze 1000m2 grote woonwinkel te Uithoorn. Het parkeren is gratis en de koffie staat klaar!

https://www.gerardkeune.nl/tv-kast-op-maat https://www.gerardkeune.nl/tv-kast-op-maat

Onze mensen in Bosnië kopen de 100 tot 200 jaar oude eiken steunbalken die uit sloophuizen en oude schuren worden gehaald. Na het natuurlijk drogen kan het hout worden geselecteerd op lengte en naar de wensen van de klant. Deze wensen zijn door onze creatieve ontwerpers samen met u getekend en uitgewerkt. Onze ambachtslieden, met hun jarenlange ervaring, weten het oude eikenhout om te toveren tot het op de tekentafel ontworpen meubel. In onze werkplaats in Uithoorn doen wij de finishing touch, het (kleuren) lakken of oliën van de tafel of kast. Zodra het meubel klaar is komen wij het meubel persoonlijk bij u afleveren. Wij staan klaar om uw wensen te bespreken in onze showroom!
Naar specialist