Gun jezelf een Hästens

Altijd al gedroomd van een Hästens

Hastens bedden Leiderdorp

Elisabethhof 2

2353 EZ, Leiderdorp

071-5894344

http://www.hastensleiderdorp.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Altijd al gedroomd van een Hästens

Koop nu uw twee persoons Hästens bed vanaf 4.690,-

Een Hästens-bed geeft u de ultieme slaapervaring! Hästens zal de manier waarop u slaapt voor altijd veranderen met de beste bedden, matrassen en accessoires ter wereld. Met de hand vervaardigde Zweedse bedden, al zes generaties lang.

Ongeëvenaard comfort. Met passie met de hand gemaakt. Om een Hästens-bed te maken gebruiken wij enkel ethisch ingekochte natuurlijke materialen van duurzame bronnen. De zuiverste vlas, langzaam groeiend Zweeds grenen en echt hypoallergeen paardenhaar, wol en katoen.

Hästens is altijd gedreven door een passie voor slaap en de voordelen die het brengt voor lichaam en geest. Het is slaap die het verschil maakt in het leven, een natuurlijk proces dat niet gerepliceerd kan worden, niet te koop is in de winkel of niet kan ingeslikt worden als een pil. De perfecte slaap kun je niet afdwingen, maar er zijn dingen die u kunt doen om te begrijpen waarom het belangrijk is en ervoor zorgen dat u kans heeft op een goede nachtrust.
Een Hästens-bed geeft u de ultieme slaapervaring! Hästens zal de manier waarop u slaapt voor altijd veranderen met de beste bedden, matrassen en accessoires ter wereld. Met de hand vervaardigde Zweedse bedden, al zes generaties lang. Ongeëvenaard comfort. Met passie met de hand gemaakt. Om een Hästens-bed te maken gebruiken wij enkel ethisch ingekochte natuurlijke materialen van duurzame bronnen. De zuiverste vlas, langzaam groeiend Zweeds grenen en echt hypoallergeen paardenhaar, wol en katoen. Hästens is altijd gedreven door een passie voor slaap en de voordelen die het brengt voor lichaam en geest. Het is slaap die het verschil maakt in het leven, een natuurlijk proces dat niet gerepliceerd kan worden, niet te koop is in de winkel of niet kan ingeslikt worden als een pil. De perfecte slaap kun je niet afdwingen, maar er zijn dingen die u kunt doen om te begrijpen waarom het belangrijk is en ervoor zorgen dat u kans heeft op een goede nachtrust.
Naar specialist