HÄSTENS GRAND VIVIDUS

Te ervaren in Leiderdorp

Hastens bedden Leiderdorp

Elisabethhof 2

2353 EZ, Leiderdorp

071-5894344

http://www.hastensleiderdorp.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

HÄSTENS GRAND VIVIDUS
Te ervaren in Leiderdorp
Gepubliceerd op
geldig tot

Beschikbaar vanaf €369.900

Verleg de grens van het beste bed

Hästens werkt samen met de wereldberoemde meester ontwerper Ferris Rafauli om een exclusieve samenwerking te starten. Grand Vividus, dat een nieuw niveau van comfort, vakmanschap en luxe vertegenwoordigt, voortbouwend op onze expertise die sinds 1852 is opgedaan. Rafauli, bekend in de designwereld vanwege zijn innovatieve projecten en luxe huis creatie voor elite klanten over de hele wereld, liet zich inspireren door Hästens 'erfgoed en lange geschiedenis als bed- en zadelmakers om de Grand Vividus te creëren. Het resultaat is een continentaal bed dat een tijdloos en klassiek design combineert met de unieke stijl van Rafauli.

De Grand Vividus straalt luxe, kwaliteit en design uit zonder compromis om een kunstwerk voor de slaapkamer te worden. Volledig met de hand gebouwd door de meest gewaardeerde vakmensen van Hästens, in de productiefaciliteit in Köping, Zweden.

Neem voor meer informatie contact op met de Flagship store van hästens leiderdorp https://www.hastens.com/nl/store/netherlands/leiderdorp/elisabethof

Naar specialist