Huis kopen zonder eigen geld

Hypotheek zonder eigen geld kan!

Lex Wonen

Schoolweg 82

3921 CG, ELST

06 83944458

http://www.lexwonen.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Hypotheek zonder eigen geld kan!

Lex Wonen kan u helpen aan een hypotheek zodat u minder of geen eigen geld nodig heeft. Aankopen onder de marktwaarde zorgt er voor dat u zonder eigen inleg kan kopen.

U heeft een huis gezien alleen weet u niet hoe te handelen, Wat is de volgorde? Het is belangrijk dat voordat u een huis gaat bezichtigen weet of u wel kan kopen. Vraag altijd de BKR op en een werkgeversverklaring bij uw werkgever.

Mail LexWonen deze documenten of bel ons op 06-83944458. App ons uw droomhuis en u hoort van ons de marktwaarde. Als wij de marktwaarde weten gaat het spel op de wagen.

Bespaar € 5.000 tot € 10.000,- aan eigen geld door een huis aan te kopen onder de marktwaarde.
U heeft een huis gezien alleen weet u niet hoe te handelen, Wat is de volgorde? Het is belangrijk dat voordat u een huis gaat bezichtigen weet of u wel kan kopen. Vraag altijd de BKR op en een werkgeversverklaring bij uw werkgever. Mail LexWonen deze documenten of bel ons op 06-83944458. App ons uw droomhuis en u hoort van ons de marktwaarde. Als wij de marktwaarde weten gaat het spel op de wagen. Bespaar € 5.000 tot € 10.000,- aan eigen geld door een huis aan te kopen onder de marktwaarde.
Naar specialist