Huis kopen zonder eigen geld

Hypotheek zonder eigen geld kan!

Lex Wonen

Schoolweg 82

3921 CG, ELST

06 83944458

http://www.lexwonen.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Huis kopen zonder eigen geld
Hypotheek zonder eigen geld kan!
Gepubliceerd op
geldig tot

Hypotheek zonder eigen geld kan!

Lex Wonen kan u helpen aan een hypotheek zodat u minder of geen eigen geld nodig heeft. Aankopen onder de marktwaarde zorgt er voor dat u zonder eigen inleg kan kopen.

U heeft een huis gezien alleen weet u niet hoe te handelen, Wat is de volgorde? Het is belangrijk dat voordat u een huis gaat bezichtigen weet of u wel kan kopen. Vraag altijd de BKR op en een werkgeversverklaring bij uw werkgever.

Mail LexWonen deze documenten of bel ons op 06-83944458. App ons uw droomhuis en u hoort van ons de marktwaarde. Als wij de marktwaarde weten gaat het spel op de wagen.

Bespaar € 5.000 tot € 10.000,- aan eigen geld door een huis aan te kopen onder de marktwaarde.
U heeft een huis gezien alleen weet u niet hoe te handelen, Wat is de volgorde? Het is belangrijk dat voordat u een huis gaat bezichtigen weet of u wel kan kopen. Vraag altijd de BKR op en een werkgeversverklaring bij uw werkgever. Mail LexWonen deze documenten of bel ons op 06-83944458. App ons uw droomhuis en u hoort van ons de marktwaarde. Als wij de marktwaarde weten gaat het spel op de wagen. Bespaar € 5.000 tot € 10.000,- aan eigen geld door een huis aan te kopen onder de marktwaarde.
Naar specialist