JENSEN PRESTIGE BED

winkelmodel

slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...

Ampèrestraat 3

3861 NC, NIJKERK

033-2465316

http://www.slapendoejezo.nu

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

winkelmodel

JENSEN biedt het ultieme slaapcomfort en dat vereist kennis van lichaam en slaap - en dat hebben we. JENSEN heeft bijna 70 jaar ervaring en is gerichtheid op het creëren van het best denkbare slaapcomfort. Het proces wordt geleid door een team productontwikkelaars, waarin onze fysiotherapeut een essentiële rol speelt.

it is not a bed, it's a JENSEN! verwen uzelf...

De producten van Jensen worden geproduceerd om het lichaam optimale steun en ligcomfort te bieden. Liever dan strak vast te houden aan oude methoden en materialen, streeft Jensen er altijd naar de beste oplossing te vinden, en dat betekent ook het toepassen van de modernste materialen .

JENSEN PRESTIGE verstelbare uitvoering in de maat 180x210
met een heerlijke comfortabele JENSEN natuurlatex Starrose topdekmatras
inclusief achterwand FENIX DECOR in een prachtige ecru stof.
dit winkelmodel 12.505,- bieden wij nu aan voor Euro 8.500,-

Wij komen dit bed bij u afleveren en monteren het in uw slaapkamer.
Wij leveren door heel Nederland. (de eilanden in overleg)
De producten van Jensen worden geproduceerd om het lichaam optimale steun en ligcomfort te bieden. Liever dan strak vast te houden aan oude methoden en materialen, streeft Jensen er altijd naar de beste oplossing te vinden, en dat betekent ook het toepassen van de modernste materialen . JENSEN PRESTIGE verstelbare uitvoering in de maat 180x210 met een heerlijke comfortabele JENSEN natuurlatex Starrose topdekmatras inclusief achterwand FENIX DECOR in een prachtige ecru stof. dit winkelmodel 12.505,- bieden wij nu aan voor Euro 8.750,- Wij komen dit bed bij u afleveren en monteren het in uw slaapkamer. Wij leveren door heel Nederland. (de eilanden in overleg)
Naar specialist