Motor tour 701

JTX Motoren daagt je uit !!!

JTX Motoren

Heiligenberg 4

5431 SC, CUIJK

0485-311750

http://www.jtxracing.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Motor tour 701
JTX Motoren daagt je uit !!!
Gepubliceerd op
geldig tot

Van €375 Voor €250

HUSQVARNA 701 ENDURO ALL ROAD

JTX Motoren daagt je uit om jezelf op de proef te stellen tijdens de Husqvarna 701 Enduro All-Road Experience. Leer de grenzen kennen van de 701 Enduro tijdens een training op prachtige off-road paden in de Gelderse, Brabantse en Limburgse gebieden. Tijdens de rit worden ook nog eens allerlei tips & tricks gegeven . Geniet van een hele dag motorrijden op paden die je waarschijnlijk nog nooit gezien hebt, inclusief lunch en Husqvarna Motorcycles goodybag na afloop!
Je kan met een groep van 4 personen inschrijven of apart en wij zoeken dan deelnemrs erbij, dit gaat natuurlijk in overleg.
Door het grote aantal inschrijvingen voor de maand december is er besloten om in de maand januari van het nieuwe jaar drie extra dagen mogelijk te maken!

Natuurlijk kunnen we ook met een groep van 4 personen een andere datum reserveren , dit gaat dan wel in overleg. Stuur een mail naar info@jtxracing.nl en vraag naar de opties !

www.jtxracing.nl https://www.jtxracing.nl/nieuws-ktm-motoren.php?subaction=showfull&id=1606224693&archive=&start_from=&ucat=1&

Naar specialist