Kamer en suite

Als u toch gaat renoveren...

Meubelmakerij De Stoof

Stompwijkseweg 18 c

2266 GE, LEIDSCHENDAM

070-3201885

http://www.meubelmakerijenshowroom.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Als u toch gaat renoveren...

Meubels die op maat zijn gemaakt, zoals een wand-of inloopkast, geven niet alleen meer opbergruimte maar zijn ook duurzaam en geven veel leef plezier. Dat is geen weggegooid geld, want huizen met duurzame inbouwmeubels worden vaak voor een hogere prijs verkocht.

https://www.meubelmakerijenshowroom.nl/nl/assortiment/kamers-en-suite/

Kamers en suite zijn helemaal terug van weg geweest want met zo’n slimme en handige kamerindeling krijgt een huis een klassieke of juist moderne en rijke uitstraling waardoor de ruimte groter oogt. In combinatie met glas in lood profiteert men van de lichtinval in alle vertrekken en is er meer opbergruimte gecreëerd met bijpassende wandkasten.
De klanten van Meubelmakerij De Stoof hebben volgens Wouter vaak al een eigen idee van hun droommeubel als zij de showroom binnenlopen (soms met schets en al). Of dat nu een boomstamtafel, TV/audiomeubel, keuken, dressoir, of kamer en suite is, deze wordt vakkundig en handgemaakt, in onze werkplaats met ultramoderne machines. “Doordat wij (als enige meubelmaker in Haaglanden) geïnvesteerd hebben in deze dure machines kunnen wij haarfijn werken” zegt Wouter Tielemans. De meubels van Meubelmakerij De Stoof zijn met liefde gemaakt en niet voor niets is De Stoof een begrip in heel Haaglanden.
Kamers en suite zijn helemaal terug van weg geweest want met zo’n slimme en handige kamerindeling krijgt een huis een klassieke of juist moderne en rijke uitstraling waardoor de ruimte groter oogt. In combinatie met glas in lood profiteert men van de lichtinval in alle vertrekken en is er meer opbergruimte gecreëerd met bijpassende wandkasten. De klanten van Meubelmakerij De Stoof hebben volgens Wouter vaak al een eigen idee van hun droommeubel als zij de showroom binnenlopen (soms met schets en al). Of dat nu een boomstamtafel, TV/audiomeubel, keuken, dressoir, of kamer en suite is, deze wordt vakkundig en handgemaakt, in onze werkplaats met ultramoderne machines. “Doordat wij (als enige meubelmaker in Haaglanden) geïnvesteerd hebben in deze dure machines kunnen wij haarfijn werken” zegt Wouter Tielemans. De meubels van Meubelmakerij De Stoof zijn met liefde gemaakt en niet voor niets is De Stoof een begrip in heel Haaglanden.
Naar specialist