Kloostervloer

Eiken lamel kloostervloer

Natuurlijk Hout

Fokko Kortlanglaan 2

3853 KG, HORST

0341-870087

http://www.natuurlijk-hout.com

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Eiken lamel kloostervloer

Eiken lamel klooster vloer 5 mm

Deze Eiken lamel kloostervloer geeft elke kamer een warme uitstraling.
De vloerdelen zijn 22 cm breed en hebben een toplaag van maar liefst 5 mm eiken, dit staat gelijk aan 50 tot 75 jaar woonplezier.
Een kloostervloer heeft een geleefde uitstraling met noesten die gedeeltelijk gestopt zijn, en krimp scheurtjes die ook gedeeltelijk gestopt, maar ook open zijn.
Een Eiken lamel kloostervloer is geschikt voor een klassiek interieur, maar door de juiste kleur te kiezen past de vloer ook zeker in een modern interieur!
Deze vloer is nu voor € 50,25 per vierkante meter in de aanbieding bij Natuurlijk Hout.
Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan op onze website https://www.natuurlijk-hout.com/offerte

Voor deze en andere Eiken houten vloeren kijk op onze website https://www.natuurlijk-hout.com/home
Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze gezellige showroom waar wij samen met u de vloer van u dromen uitkiezen, wij zorgen dat de koffie en thee klaarstaat!
Deze Eiken lamel kloostervloer geeft elke kamer een warme uitstraling. De vloerdelen zijn 22 cm breed en hebben een toplaag van maar liefst 5 mm eiken, dit staat gelijk aan 50 tot 75 jaar woonplezier. Een kloostervloer heeft een geleefde uitstraling met noesten die gedeeltelijk gestopt zijn, en krimp scheurtjes die ook gedeeltelijk gestopt, maar ook open zijn. Een Eiken lamel kloostervloer is geschikt voor een klassiek interieur, maar door de juiste kleur te kiezen past de vloer ook zeker in een modern interieur! Deze vloer is nu voor € 50,25 per vierkante meter in de aanbieding bij Natuurlijk Hout. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan op onze website https://www.natuurlijk-hout.com/offerte Voor deze en andere Eiken houten vloeren kijk op onze website https://www.natuurlijk-hout.com/home Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze gezellige showroom waar wij samen met u de vloer van u dromen uitkiezen, wij zorgen dat de koffie en thee klaarstaat!
Naar specialist