Kunstgras bedrijf Brabant

Complete aanlegservice door vakman!

Garden Sense Kunstgras Brabant

Geeneindseweg 2

5688 JT, OIRSCHOT

0614460355

http://www.gardensense.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Kunstgras bedrijf Brabant
Complete aanlegservice door vakman!
Gepubliceerd op
geldig tot

Complete aanlegservice door vakman!

Graag kunstgras maar geen zin in gedoe? Wij verzorgen het kunstgras van a tot z!

Garden Sense verzorgt prachtig kunstgras van hoogwaardige kwaliteit inclusief de installatie service van a tot z op maat in uw tuin, balkon, (dak)terras of dergelijke!
Het enige wat u hoeft te doen is de soort kunstgras kiezen welke u mooi vind en past bij uw situatie! De rest doen wij!
Van oud gazon verwijderen tot verzorgen van nieuwe waterdoorlatende ondergrond, tot trillen en egaliseren tot het inzanden en opborstelen van het kunstgras.
En het oude gazon; nemen wij voor u mee!

Ontzorgen in een korte tijd?!
Kom langs in onze showtuin en ervaar de voordelen van kunstgras!

Graag een offerte ontvangen?
Kom langs in onze showtuin met afmetingen en eventuele foto’s van uw tuin en wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat.
Vanaf de bank een offerte opvragen?
Via ons offerte formulier geeft u ons zoveel mogelijk informatie. We zullen contact met u opnemen om een offerte op maat te geven.

Wat kunt u van ons verwachten?
- Wij leveren geen kunstgras-bulk uit China, maar alleen Nederlands fabrikaat (Edel Grass en Ten Cate)
- Als 5-sterren specialist kunt u kwaliteit, vakmanschap, service, garantie en een goed advies verwachten!
- Kunstgras MET mosdraad, niet van echt te onderscheiden.
- Verschillende kleuren en soorten kunstgras, voor elke situatie de geschikte soort.

Adres Kunstgras Showtuin
Geeneindseweg 2
5688 JT Oirschot (Spoordonk) Noord-Brabant.
De kinderen vermaken zich prima aan de kunstgras teken tafel of in de kunstgras hangmat.

Openingstijden maand januari 2016
Ma do wo gesloten
Do vr za 10.00-16.00 uur
Op een ander tijdstip of dag langskomen mag ook, geef even een belletje voor dat u komt, dan staat u niet voor een dichte deur.

Route beschrijving:
Vanuit Eindhoven: snelweg A58 afslag Oirschot; volg borden Spoordonk.
Vanuit Tilburg: snelweg A58 afslag Moergestel; volg borden Spoordonk.

Voor meer informatie of online bestellen kijk op onze website. Of kijk eens op onze andere advertenties op marktplaats .
Graag tot ziens bij Garden Sense Kunstgras Brabant!
http://www.gardensense.nl
info@gardensense.nl
06-1888 2635


Garden Sense verzorgt prachtig kunstgras van hoogwaardige kwaliteit inclusief de installatie service van a tot z op maat in uw tuin, balkon, (dak)terras of dergelijke! Het enige wat u hoeft te doen is de soort kunstgras kiezen welke u mooi vind en past bij uw situatie! De rest doen wij! Van oud gazon verwijderen tot verzorgen van nieuwe waterdoorlatende ondergrond, tot trillen en egaliseren tot het inzanden en opborstelen van het kunstgras. En het oude gazon; nemen wij voor u mee! Ontzorgen in een korte tijd?! Kom langs in onze showtuin en ervaar de voordelen van kunstgras! Graag een offerte ontvangen? Kom langs in onze showtuin met afmetingen en eventuele foto’s van uw tuin en wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat. Vanaf de bank een offerte opvragen? Via ons offerte formulier geeft u ons zoveel mogelijk informatie. We zullen contact met u opnemen om een offerte op maat te geven. Wat kunt u van ons verwachten? - Wij leveren geen kunstgras-bulk uit China, maar alleen Nederlands fabrikaat (Edel Grass en Ten Cate) - Als 5-sterren specialist kunt u kwaliteit, vakmanschap, service, garantie en een goed advies verwachten! - Kunstgras MET mosdraad, niet van echt te onderscheiden. - Verschillende kleuren en soorten kunstgras, voor elke situatie de geschikte soort. Adres Kunstgras Showtuin Geeneindseweg 2 5688 JT Oirschot (Spoordonk) Noord-Brabant. De kinderen vermaken zich prima aan de kunstgras teken tafel of in de kunstgras hangmat. Openingstijden maand januari 2016 Ma do wo gesloten Do vr za 10.00-16.00 uur Op een ander tijdstip of dag langskomen mag ook, geef even een belletje voor dat u komt, dan staat u niet voor een dichte deur. Route beschrijving: Vanuit Eindhoven: snelweg A58 afslag Oirschot; volg borden Spoordonk. Vanuit Tilburg: snelweg A58 afslag Moergestel; volg borden Spoordonk. Voor meer informatie of online bestellen kijk op onze website. Of kijk eens op onze andere advertenties op marktplaats . Graag tot ziens bij Garden Sense Kunstgras Brabant! www.gardensense.nl info@gardensense.nl 06-1888 2635
Naar specialist