Kunstgras; bespaar kosten!

huren van kunstgras voor iedereen

Garden Sense Kunstgras Brabant

Geeneindseweg 2

5688 JT, OIRSCHOT

0614460355

http://www.gardensense.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Kunstgras; bespaar kosten!
huren van kunstgras voor iedereen
Gepubliceerd op
geldig tot

huren van kunstgras voor iedereen

Beurs? Feest? Aankleding nodig?
Creeer een unieke sfeer door het gebruik van kunstgras!

Wat dacht u van een kunstgras loper voor de ingang van de opening van uw winkel?
Of de bescherming van de vloer met een feest bij u thuis?
De lente in de etalage van uw winkel laten zien?

Kunstgras kopen voor een dag is vaak te duur, maar door het te huren is het toch mogelijk om een frisse, natuurlijke uitstraling te geven aan je beurskraam, feesttent of etalage!

Daarnaast verhuren wij ook onze kunstgras meubelen zoals kussens, stoelen en hangmat! Laat zien dat je er bent, mensen zullen er op afkomen omdat ze het nergens anders zien. Dan kunt u gelijke en praatje maken.

Creatieve inspiratie nodig?
Neem contact met ons op of kijk op onze website en pinterest pagina. Laat u inspireren!
Naast groen zijn er verschillende andere kleuren beschikbaar.

Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showtuin.
Adres Kunstgras Showtuin
Geeneindseweg 2
5688 JT Oirschot (Spoordonk) Noord-Brabant.
De kinderen vermaken zich prima aan de kunstgras teken tafel of in de kunstgras hangmat.

Openingstijden maand januari 2016
Ma do wo gesloten
Do vr za 10.00-16.00 uur
Op een ander tijdstip of dag langskomen mag ook, geef even een belletje voor dat u komt, dan staat u niet voor een dichte deur.

Route beschrijving:
Vanuit Eindhoven: snelweg A58 afslag Oirschot; volg borden Spoordonk.
Vanuit Tilburg: snelweg A58 afslag Moergestel; volg borden Spoordonk.

Graag een offerte ontvangen?
Kom langs in onze showtuin met afmetingen en eventuele foto’s van uw tuin en wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat.
Vanaf de bank een offerte opvragen?
Via ons offerte formulier geeft u ons zoveel mogelijk informatie. We zullen contact met u opnemen om een offerte op maat te geven.

Voor meer informatie of online bestellen kijk op onze website. Of kijk eens op onze andere advertenties op marktplaats .
Graag tot ziens bij Garden Sense Kunstgras Brabant!
http://www.gardensense.nl
info@gardensense.nl
06-1888 2635
Wat dacht u van een kunstgras loper voor de ingang van de opening van uw winkel? Of de bescherming van de vloer met een feest bij u thuis? De lente in de etalage van uw winkel laten zien? Kunstgras kopen voor een dag is vaak te duur, maar door het te huren is het toch mogelijk om een frisse, natuurlijke uitstraling te geven aan je beurskraam, feesttent of etalage! Daarnaast verhuren wij ook onze kunstgras meubelen zoals kussens, stoelen en hangmat! Laat zien dat je er bent, mensen zullen er op afkomen omdat ze het nergens anders zien. Dan kunt u gelijke en praatje maken. Creatieve inspiratie nodig? Neem contact met ons op of kijk op onze website en pinterest pagina. Laat u inspireren! Naast groen zijn er verschillende andere kleuren beschikbaar. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showtuin. Adres Kunstgras Showtuin Geeneindseweg 2 5688 JT Oirschot (Spoordonk) Noord-Brabant. De kinderen vermaken zich prima aan de kunstgras teken tafel of in de kunstgras hangmat. Openingstijden maand januari 2016 Ma do wo gesloten Do vr za 10.00-16.00 uur Op een ander tijdstip of dag langskomen mag ook, geef even een belletje voor dat u komt, dan staat u niet voor een dichte deur. Route beschrijving: Vanuit Eindhoven: snelweg A58 afslag Oirschot; volg borden Spoordonk. Vanuit Tilburg: snelweg A58 afslag Moergestel; volg borden Spoordonk. Graag een offerte ontvangen? Kom langs in onze showtuin met afmetingen en eventuele foto’s van uw tuin en wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat. Vanaf de bank een offerte opvragen? Via ons offerte formulier geeft u ons zoveel mogelijk informatie. We zullen contact met u opnemen om een offerte op maat te geven. Voor meer informatie of online bestellen kijk op onze website. Of kijk eens op onze andere advertenties op marktplaats . Graag tot ziens bij Garden Sense Kunstgras Brabant! www.gardensense.nl info@gardensense.nl 06-1888 2635
Naar specialist