Kunststof dakkapel

Meer ruimte en licht

Frans Tellekamp Bouw- en Timmerwerken

Oosterzijweg 29

1906 AX, HEILOO

072-5337632

http://www.franstellekamp.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Kunststof dakkapel
Meer ruimte en licht
Gepubliceerd op
geldig tot

Meer ruimte en licht

Wij werken uitsluitend samen met de beste merken (Veka, Velux ) waardoor de dakkapellen niet alleen duurzaam en mooi zijn, maar er ook optimaal voor zorgen dat de ruimte comfortabel wordt dankzij een hoge warmte-, koude- en geluidsisolatie. Voor bijna iedere dakhelling is een dakkapel mogelijk.

Met een kunststof dakkapel hoeft u nooit meer het dak op om te schilderen. Door de toepassing van kunststof kozijnen samen met onderhoudsarm materiaal voor de boeidelen en zijwangen, behoort het vele onderhoud tot het verleden.
De kozijnen en materialen waarmee onze kunststof dakkapellen mee zijn bekleed zijn kleurecht en van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee krijgt u een kunststof dakkapel van topkwaliteit waar u jarenlang zorgeloos van kunst genieten. Bovendien zijn e ramen van binnenuit gemakkelijk schoon te maken door toepassing van naar binnen draaiende ramen.

Voordelen van uw kunststof dakkapel:

- Meer kleurmogelijkheden
- Betere isolatie zorgt voor lagere stookkosten
- Beter bestand tegen het weer zorgt voor langere levensduur.
- Kunststof zorgt voor besparing op onderhoudskosten
- Minder inbraakgevoelig zorgt voor een veiligere woning.
Met een kunststof dakkapel hoeft u nooit meer het dak op om te schilderen. Door de toepassing van kunststof kozijnen samen met onderhoudsarm materiaal voor de boeidelen en zijwangen, behoort het vele onderhoud tot het verleden. De kozijnen en materialen waarmee onze kunststof dakkapellen mee zijn bekleed zijn kleurecht en van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee krijgt u een kunststof dakkapel van topkwaliteit waar u jarenlang zorgeloos van kunst genieten. Bovendien zijn e ramen van binnenuit gemakkelijk schoon te maken door toepassing van naar binnen draaiende ramen. Voordelen van uw kunststof dakkapel: - Meer kleurmogelijkheden - Betere isolatie zorgt voor lagere stookkosten - Beter bestand tegen het weer zorgt voor langere levensduur. - Kunststof zorgt voor besparing op onderhoudskosten - Minder inbraakgevoelig zorgt voor een veiligere woning.
Naar specialist