Kurk

Kurk vloeren

Natuurlijk Hout

Fokko Kortlanglaan 2

3853 KG, HORST

0341-870087

http://www.natuurlijk-hout.com

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Kurk vloeren

Kurk vloeren verlijmd of klik kurk

Kurk vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren stucturen. Een Kurk vloer kan verlijmd gelegd worden maar ook zwevend, met een klik systeem.
Kurk is isolerend en voelt altijd warm aan,is veerkrachtig en akoestisch isolerend. Kruk is in elke ruimte te gebruiken en is geschikt voor vloerverwarming.

Wilt u een duurzame vloer die ook weer gemakkelijk te recyclen is dan is kurk zeker een aanrader!
Kom langs in onze gezellige showroom, wij zorgen dat de koffie en thee klaarstaat!

Op onze website kunt u nog meer mooie kurk vloeren vinden. Ook voor Eiken, Eiken lamel, Laminaat en Pvc bent u bij ons op het juiste adres!
https://www.natuurlijk-hout.com/home
Kurk vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren stucturen. Een Kurk vloer kan verlijmd gelegd worden maar ook zwevend, met een klik systeem. Kurk is isolerend en voelt altijd warm aan,is veerkrachtig en akoestisch isolerend. Kruk is in elke ruimte te gebruiken en is geschikt voor vloerverwarming. Wilt u een duurzame vloer die ook weer gemakkelijk te recyclen is dan is kurk zeker een aanrader! Kom langs in onze gezellige showroom, wij zorgen dat de koffie en thee klaarstaat! Op onze website kunt u nog meer mooie kurk vloeren vinden. Ook voor Eiken, Eiken lamel, Laminaat en Pvc bent u bij ons op het juiste adres! https://www.natuurlijk-hout.com/home
Naar specialist