Hypotheekadvies Rhenen

Huis kopen Rhenen is anders

Lex Wonen

Schoolweg 82

3921 CG, ELST

06 83944458

http://www.lexwonen.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Hypotheekadvies Rhenen
Huis kopen Rhenen is anders
Gepubliceerd op
geldig tot

Jouw hypotheek in Rhenen wordt voor groot gedeelte bepaald door de waarde woning en jouw bod. Hoge marktwaarde betekent meer meefinancieren.

Lexwonen legt het je uit.

Huis kopen in Rhenen betekent dat je flink moet overbieden. Mijn ervaring is tussen de 7% en de 20% van de aankoop van het huis. Je zal moeten overbieden omdat anders een ander je gaat overbieden. Het is belangrijk dat je vooraf een indicatie hebt van de marktwaarde van het huis. Jouw maximale hypotheek mag nooit hoger zijn dan de marktwaarde van een huis.

Marktwaarde heeft niets met je bod of de vraagprijs te maken. Lexwonen gaat vooraf altijd op zoek naar indicatie marktwaarde. Als je dat weet dan kan je in Rhenen makkelijker een huis kopen. Weet je deze waarde niet en je brengt een bod uit wat alleen past op je inkomen? De kans dat je een bak met geld mee moet nemen is levens groot.

Een huis kopen in Rhenen is makkelijker als je overwaarde hebt op je huidige woning. Ook hier gelden belangrijke regels. Lexwonen werkt als hypotheekadviseur Rhenen op basis van no cure no pay. Door onze lokale en regionale ervaring in aankoop en hypotheek helpen wij u met alle regeltjes tot en met de notaris.

Lees hier meer over hypotheekadvies Rhenen https://lexwonen.nl/hypotheekadviseur-rhenen/

Naar specialist