Schuifdeurkasten

Geheel naar uw wens!

Fits All

Anthonetta Kuijlstraat 51C

3066 GS, Rotterdam

010 4838670

http://fitsallkasten.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Schuifdeurkasten
Geheel naar uw wens!
Gepubliceerd op
geldig tot

Geheel naar uw wens!

Het is allemaal mogelijk! Van een klassieke deur, die uw woning net dat gevoel van luxe geeft, tot een moderne deur, die de strakke afwerking benadrukt. Van een landelijk Barndeur, afgewerkt met een robuust ophangsysteem, tot een glazen of spiegeldeur, die de ruimte groter doet ogen.

Schuifdeurkasten worden veel toegepast in woningen. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo kunt u schuifdeuren combineren met uw kledingkast, kunt u uw wasmachine verbergen achter een schuifdeur, maar is het ook mogelijk om een schuifdeur toe te passen voor een doorgang. Een deur hoeft niet standaard te zijn, maar mag ook verrassen. Schuifdeurkasten worden veel toegepast in woningen. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo kunt u schuifdeuren combineren met uw kledingkast, kunt u uw wasmachine verbergen achter een schuifdeur, maar is het ook mogelijk om een schuifdeur toe te passen voor een doorgang. Een deur hoeft niet standaard te zijn, maar mag ook verrassen.

Voor elk wat wils.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, materialen, dessins en kleuren. De binnen- en buitenkant van de kast kunnen we in 250 kleuren uitvoeren. Of je nou wilt gaan voor een beton look schuifdeur of voor een met een gladde, egale hout afwerking, bij ons kan het echt allemaal! Met onze groot assortiment aan schuifdeuren en handgrepen kunnen we al uw wensen vervullen!

De schuifdeuren die u hier ziet zijn pas enkele voorbeelden van eindeloze mogelijkheden. Spiegeldeuren zorgen bijvoorbeeld voor een ruimere uitstraling in de ruimte. een greeploos model, waarbij er geen aluminium greep wordt toegepast, benadrukt de strakke vormgeving van de deuren. Onze witte landelijk schuifdeuren zijn niet alleen uniek van vormgeving, maar bevat ook een robuust ophangsysteem dat de deuren net wat meer geeft. De deuren zijn in verschillende kleuren uitvoerbaar, maar ook in hout voor als u echt dol bent op een landelijke uitstraling.

Schuifdeuren hoeven niet alleen voor een kast.

Maak uw woning uniek met een verrassende doorgang, uitgevoerd in een moderne uitstraling. De uitvoering van het doorzichtige glas zorgt ervoor dat je vanaf de gang de woonkamer al kan zien. De zwarte omlijsting geeft de schuifdeur het strakke moderne karakter dat hem geheel tot zijn recht brengt.

Voor meer informatie zie onze website http://www.fitsallkasten.nl
Schuifdeurkasten worden veel toegepast in woningen. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo kunt u schuifdeuren combineren met uw kledingkast, kunt u uw wasmachine verbergen achter een schuifdeur, maar is het ook mogelijk om een schuifdeur toe te passen voor een doorgang. Een deur hoeft niet standaard te zijn, maar mag ook verrassen. Schuifdeurkasten worden veel toegepast in woningen. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo kunt u schuifdeuren combineren met uw kledingkast, kunt u uw wasmachine verbergen achter een schuifdeur, maar is het ook mogelijk om een schuifdeur toe te passen voor een doorgang. Een deur hoeft niet standaard te zijn, maar mag ook verrassen. Voor elk wat wils. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, materialen, dessins en kleuren. De binnen- en buitenkant van de kast kunnen we in 250 kleuren uitvoeren. Of je nou wilt gaan voor een beton look schuifdeur of voor een met een gladde, egale hout afwerking, bij ons kan het echt allemaal! Met onze groot assortiment aan schuifdeuren en handgrepen kunnen we al uw wensen vervullen! De schuifdeuren die u hier ziet zijn pas enkele voorbeelden van eindeloze mogelijkheden. Spiegeldeuren zorgen bijvoorbeeld voor een ruimere uitstraling in de ruimte. een greeploos model, waarbij er geen aluminium greep wordt toegepast, benadrukt de strakke vormgeving van de deuren. Onze witte landelijk schuifdeuren zijn niet alleen uniek van vormgeving, maar bevat ook een robuust ophangsysteem dat de deuren net wat meer geeft. De deuren zijn in verschillende kleuren uitvoerbaar, maar ook in hout voor als u echt dol bent op een landelijke uitstraling. Schuifdeuren hoeven niet alleen voor een kast. Maak uw woning uniek met een verrassende doorgang, uitgevoerd in een moderne uitstraling. De uitvoering van het doorzichtige glas zorgt ervoor dat je vanaf de gang de woonkamer al kan zien. De zwarte omlijsting geeft de schuifdeur het strakke moderne karakter dat hem geheel tot zijn recht brengt. Voor meer informatie zie onze website www.fitsallkasten.nl
Naar specialist