ALL-IN-ONE inbraakbeveiliging

Eenvoudig in gebruik

SENSORS.NL

Lage Ham 172-178

5102 AE, DONGEN

085-0646409

http://www.sensors.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

ALL-IN-ONE inbraakbeveiliging
Eenvoudig in gebruik
Gepubliceerd op
geldig tot

Van €340 Voor €293.86

Mobeye ALL-IN-ONE inbraakbeveiligi

Het Mobeye i110 inbraakalarmsysteem werkt volledig autonoom. Snel en eenvoudig voor het beveiligen tegen inbraak. Met ingebouwde PIR voor bewegingsdetectie en een ingebouwde temperatuursensor voor temperatuuralarm. Meldingen worden door de ingebouwde GSM- module verstuurd naar de opgegeven contactpersonen of meldkamer. Door het extreem lage stroomverbruik werkt hij langdurig op de meegeleverde batterijen; langer dan 1 jaar op de batterijen, zelfs bij een dagelijkse ‘keep-alive’ melding. Het apparaat stuurt tijdig een battery-low SMS melding. Er is een SIM-kaart nodig, van een willekeurige telefonieprovider, eventueel pre-paid. Zie de informatiebutton voor volledige technische informatie.

Eenvoudig in gebruik:

In- en uitschakelen gebeurt met een code, gevolgd door “OK”. Na het inschakelen heeft u een minuut om de ruimte te verlaten. Tijdens de uitlooptijd klinkt een pieptoon. Daarna ziet de passief infrarood bewegingsmelder of iemand de ruimte betreedt. Binnen de inloopvertraging kan het systeem worden uitgezet. Naar keuze klinkt een inloopindicatie, brandt een klein LED lichtje, of is er geen indicatie. Als het systeem niet tijdig is uitgezet, volgen de alarmmeldingen.

Wijze van configureren:

De instellingen zet u in via het toetsenpaneel. Of u zet de instellingen klaar in de Mobeye Internet Portal en laat ze door het apparaat ophalen. De Mobeye Portal met Mobeye simkaart biedt voordelen op het gebied van veiligheid, extra functies en een compleet dashboard.

Toepassingen:

- Evenementen
- Leegstaande panden
- Inzet door politie
- Campers, caravans, boten
- Privégebruik
Naar specialist