Temperatuurbewaking ThermoGuard

met instelbare grenzen

SENSORS.NL

Lage Ham 172-178

5102 AE, DONGEN

085-0646409

http://www.sensors.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Temperatuurbewaking ThermoGuard
met instelbare grenzen
Gepubliceerd op
geldig tot

Van €236.5 Voor €192.4

CM2200 Mobeye ThermoGuard

GSM temperatuurmelder met instelbare grenzen.
De Mobeye ThermoGuard is een eenvoudig en doeltreffend meetinstrument voor de temperatuur. De module kan volledig op batterijen werken, waardoor zij autonoom werkt. Op eenvoudige wijze stelt u de boven- of ondergrens van de temperatuurbereik in. De temperatuur kan tussen -35 en + 70 graden Celsius worden ingesteld. Zodra de actuele omgevingstemperatuur buiten de grenzen valt, meldt de GSM temperatuurmelder dit middels een telefonische oproep en een SMS bericht. Er kunnen maximaal vijf nummers geprogrammeerd worden in deze GSM melder. Naast de temperatuursensor kunnen nog twee externe sensoren worden aangesloten; de twee extra ingangen hiervoor kunnen op ‘Normally Closed’ of ‘Normally Open’ worden ingesteld. Hierdoor is iedere sensor met een maak- of verbreekcontact geschikt.

Hoewel de Mobeye ThermoGuard ontworpen is voor laag stroomverbruik en ruim een jaar op batterijen werkt, is het ook mogelijk de module op een externe voedingsbron aan te sluiten. Via een (gereguleerde 500mA) netadapter kan de module op het gewone lichtnet functioneren. Bij stroomuitval nemen de back-up batterijen het functioneren over. Indien gewenst, wordt stroomuitval gemeld als alarmbericht.

De levering is inclusief batterijen, exclusief netadapter. Een geschikte externe voeding is Mobeye artikel nummer 10027.

Toepassingen:

- Leegstaande panden
- Koelkasten en vriezers
- ICT serverruimte
- Dierenverblijf
- CM2200X: Nachtvorstmelder (in buitenbehuizing)
- Kassen
- Vakantiehuizen
Naar specialist