SHOWROOMAANBIEDING

Castelijn salontafel Strokentafel

Eurohome Interieur

Zijde 36

2771 EN, BOSKOOP

0172-214550

http://www.eurohome-interieur.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Castelijn salontafel Strokentafel

Unieke Castelijn tafel met handige opbergruimte.
van € 1.815,- voor € 995,-

Met deze Strokentafel van Castelijn haalt u een uniek object in huis. Een nonchalant lijnenspel van stroken, uitgevoerd in een kleurencombinatie van helderwit, bruingrijs, beigegrijs en donkerbruin. Doordat elke tafel in de strokencollectie zelf kan worden samengesteld is elk exemplaar vrijwel uniek.
Deze uitvoering bieden wij aan met handige lectuur opbergruimte. Daarnaast heeft de Strokentafel één scharnierend bladdeel waaronder een verborgen opbergruimte zit.

Afmeting: 118 cm breed, 80 cm diep, 31 cm hoog

Kijk voor meer mooie aanbiedingen op onze website:
https://www.eurohome-interieur.nl/sale/
Met deze Strokentafel van Castelijn haalt u een uniek object in huis. Een nonchalant lijnenspel van stroken, uitgevoerd in een kleurencombinatie van helderwit, bruingrijs, beigegrijs en donkerbruin. Doordat elke tafel in de strokencollectie zelf kan worden samengesteld is elk exemplaar vrijwel uniek. Deze uitvoering bieden wij aan met handige lectuur opbergruimte. Daarnaast heeft de Strokentafel één scharnierend bladdeel waaronder een verborgen opbergruimte zit. Afmeting: 118 cm breed, 80 cm diep, 31 cm hoog Kijk voor meer mooie aanbiedingen op onze website: https://www.eurohome-interieur.nl/sale/
Naar specialist