Unliux horren

Bescherm je tegen zon en insecten

Slotenmaker D. van Rie Deuren, Ramen en Slotenspecialist

Pr. Beatrixstraat 61a

4507 Aj, Schoondijke

06 44251285

http://www.dvanrie.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Unliux horren
Bescherm je tegen zon en insecten
Gepubliceerd op
geldig tot

Vraag naar de mooie aanbieding

De warmere maanden komen er aan

De warmere maanden komen er weer aan en dus is het tijd om de ramen en de deur naar de tuin of het balkon weer wat vaker open te zetten. Een heerlijk fris windje door het huis zonder dat je allerlei insecten mee naar binnen neemt? Door gebruik te maken van horren zorg je ervoor dat je huis gezond en natuurlijk geventileerd wordt en op deze manier bescherm je ook nog eens de insecten. Door een fraaie terrasoverkapping of veranda in je tuin te plaatsen, verleng je de komende zomeravonden aanzienlijk, zodat je optinaal kan genieten van de komende maanden.

‘Hor’ eens even: deze tip helpt jou én de natuur
Wist je dat de insecten populatie de afgelopen 25 jaar met maar liefst 75% is afgenomen? De oorzaak hiervan ligt voornamelijk bij het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Wij vertellen je hoe je beter voor je huiselijke omgeving en de natuur kunt zorgen! Ieder insect heeft een rol in de natuur. Ze zijn nuttig, dus moeten we ze beschermen. Maar het liefst toch wel buiten - en niet binnen. We zijn al gauw geneigd onze keukenkasjes en hoekjes in huis te bewapenen met mierenlokdoosjes en andere bestrijdingsmiddelen. Veel beter is het om te zorgen dat je de insecten in de eerste instantie al buitenshuis houdt, in plaats van ze uit te roeien. Nu snappen we dat niet iedereen evenveel plek om een insectenhotel te bouwen. Daarom vertellen we je graag wat je wél kunt doen.

Unliux horren
Door gebruik te maken van horren zorg je ervoor dat je huis gezond en natuurlijk geventileerd wordt en op deze manier bescherm je ook nog eens de insecten. Oude, stoffige, lelijke horren zijn verleden tijd. Met deze horren van Unilux zit je sowieso gebakken, ze zijn transparant, verkrijgbaar in vele RAL kleuren, beschikbaar in ieder wenselijk formaat én gemaakt van gerecyclede materialen.

Meer weten? http://dvanrie.nl/

Naar specialist