Stijlvol natuursteen

Vloeren voor keuken, bad en tuin.

SK Natuursteen B.V.

Overbeeke 14

5258 BL, BERLICUM

073-5495068

http://www.sknatuursteen.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Stijlvol natuursteen
Vloeren voor keuken, bad en tuin.
Gepubliceerd op
geldig tot

Vloeren voor keuken, bad en tuin.

In onze showroom van 800 m2 vindt u een uitgebreide collectie van wand- en vloertegels. U kunt hier onbeperkt inspiratie opdoen voor uw woning, bad en tuin. Tevens een grote collectie natuursteen- keukenbladen.

In onze showroom vind u een uitgebreide collectie hardsteen, marmer, leisteen en kwartsiet voor verschillende toepassingen in uw huis. Hier hebben we badkamers en keukens ingericht die u kunt bekijken. U kunt in de showroom ook direct zien hoe de vloer eruit ziet want wij hebben de tegels allemaal uitgelegd. Zo kunt direct zien hoe het echt ook wordt! Met een natuurstenen- vloer en keukenblad wordt uw woning er flink mooier door.

Tevens geven we u deskundig advies over de inrichting en het onderhoud van de tegels en keukenbladen. SK Natuursteen zit in Berlicum bij Den Bosch op 5 minuten van de A2. Bekijk onze website http://www.sknatuursteen.nl voor een totaaloverzicht of beter nog, kom naar onze showroom!

In onze showroom vind u een uitgebreide collectie hardsteen, marmer, leisteen en kwartsiet voor verschillende toepassingen in uw huis. Hier hebben we badkamers en keukens ingericht die u kunt bekijken. U kunt in de showroom ook direct zien hoe de vloer eruit ziet want wij hebben de tegels allemaal uitgelegd. Zo kunt direct zien hoe het echt ook wordt! Met een natuurstenen- vloer en keukenblad wordt uw woning er flink mooier door. Tevens geven we u deskundig advies over de inrichting en het onderhoud van de tegels en keukenbladen. SK Natuursteen zit in Berlicum bij Den Bosch op 5 minuten van de A2. Bekijk onze website www.sknatuursteen.nl voor een totaaloverzicht of beter nog, kom naar onze showroom!
Naar specialist