Stinkend waterbed → Oplossing

Zo komt u van het probleem af.

BOS bedden Nieuwleusen

Den Hulst 33

7711 GK, NIEUWLEUSEN

0529-481223

http://www.bosbedden.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Zo komt u van het probleem af.

Bestellen doet u via info@bosbedden.nl

Complete AquaBio kuur tegen stank.
De set bevat 4 flacons AquaBio Super concentraat en 2 flacons speciale deo voor uw waterbed.
AquaBio bevat natuurlijke bacterieën die lucht- en stankproblemen snel zullen wegnemen. Eenvoudig en effectief! Problemen worden hiermee op natuurlijke wijze aangepakt en zijn er niet langer chemische middelen nodig. De beste methode om de problemen op te lossen. Het is noodzakelijk om de behandeling strikt volgens voorschrift op te volgen voor het beste resultaat. En is het probleem zeer groot dan kunt u overwegen om eerst uw waterbed opnieuw af te vullen en daarna te starten met deze kuur.

Stap 1: Voeg een flacon AquaBio Super concentraat toe aan het water van het waterbed (u hoeft het bed dus niet eerst leeg te pompen en te voorzien van nieuw water!).
Stap 2: Voeg na twee weken opnieuw een flacon AquaBio Super concentraat toe.
Stap 3: Voeg nog eens twee weken later opnieuw een flacon AquaBio Super toe.
Stap 4: Voeg tot slot, vier weken na het toedienen van de derde flacon, een flacon AquaBio Superconcentraat toe.

Dit is een kuurtje AquaBio Super concentraat voor het waterbed (week 1, 3 ,5 en 9).
Door elke keer een flesje AquaBio Super concentraat toe te voegen wordt de unieke bacterie steeds op tijd aangevuld waardoor deze bacterie in staat is om stap voor stap de bacterie te verdringen die de stankoverlast veroorzaakt.

Bij geuroverlast kun je een Biologische waterbed deodorant van AquaBio toevoegen in het water van het waterbed. De stank is direct verdwenen en de kuur AquaBio lost het probleem de komende weken op.

Extra: gebruik ook de Biologische AquaBio geurspray, die naar behoefte op de tijk en het beddengoed kan worden gesprayd.
Naar behoefte tussen door: Vinyl reinigen met AquaBio vinylreiniger en tijken en lakens wassen en vinyl, waterzak, laten luchten.
Een hele set AquaBio kuur heeft een verkoopprijs van € 69,95 (exclusief verzendkosten)

Complete AquaBio kuur tegen stank. De set bevat 4 flacons AquaBio Super concentraat en 2 flacons speciale deo voor uw waterbed. AquaBio bevat natuurlijke bacterieën die lucht- en stankproblemen snel zullen wegnemen. Eenvoudig en effectief! Problemen worden hiermee op natuurlijke wijze aangepakt en zijn er niet langer chemische middelen nodig. De beste methode om de problemen op te lossen. Het is noodzakelijk om de behandeling strikt volgens voorschrift op te volgen voor het beste resultaat. En is het probleem zeer groot dan kunt u overwegen om eerst uw waterbed opnieuw af te vullen en daarna te starten met deze kuur. Stap 1: Voeg een flacon AquaBio Super concentraat toe aan het water van het waterbed (u hoeft het bed dus niet eerst leeg te pompen en te voorzien van nieuw water!). Stap 2: Voeg na twee weken opnieuw een flacon AquaBio Super concentraat toe. Stap 3: Voeg nog eens twee weken later opnieuw een flacon AquaBio Super toe. Stap 4: Voeg tot slot, vier weken na het toedienen van de derde flacon, een flacon AquaBio Superconcentraat toe. Dit is een kuurtje AquaBio Super concentraat voor het waterbed (week 1, 3 ,5 en 9). Door elke keer een flesje AquaBio Super concentraat toe te voegen wordt de unieke bacterie steeds op tijd aangevuld waardoor deze bacterie in staat is om stap voor stap de bacterie te verdringen die de stankoverlast veroorzaakt. Bij geuroverlast kun je een Biologische waterbed deodorant van AquaBio toevoegen in het water van het waterbed. De stank is direct verdwenen en de kuur AquaBio lost het probleem de komende weken op. Extra: gebruik ook de Biologische AquaBio geurspray, die naar behoefte op de tijk en het beddengoed kan worden gesprayd. Naar behoefte tussen door: Vinyl reinigen met AquaBio vinylreiniger en tijken en lakens wassen en vinyl, waterzak, laten luchten. De hele kuur wordt u geleverd inclusief de handleiding voor slechts € 69,95
Naar specialist