Tapis vloer

Eiken houten Tapis vloer

Natuurlijk Hout

Fokko Kortlanglaan 2

3853 KG, Harderwijk

0341-870087

http://www.natuurlijk-hout.com

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Eiken houten Tapis vloer

Tapis visgraat vloer

Een visgraat vloer is een tijdloze vloer die in verschillende maten leverbaar is.
Deze Tapis visgraat vloer bestaat uit kleine massieve Tapis plankjes van 8,13 of 15 cm breed en 9 mm dik.
De vloer van worden afgewerkt met een band en bies, dit geeft de vloer een speels effect.

Voor de afwerking van de vloer kunt u kiezen uit bijvoorbeeld olie. Dit geeft de vloer een goede bescherming en een mooie warme uitstraling. Het voordeel van olie is dat de vloer bij een eventuele beschadiging makkelijk plaatselijk bij te werken is.

Een tapis vloer heeft een lange levensduur, de vloer kan meerdere malen geschuurd worden waarna de vloer weer opnieuw in de olie gezet kan worden. Zo kunt u de kleur weer aanpassen aan het interieur.

Deze Tapis vloer is nu in de aanbieding bij Natuurlijk Hout voor € 55,00 per m²

Kom langs in onze gezellige showroom, wij zorgen dat de koffie en thee klaar staat!
Of neem een kijkje op onze website en vraag een vrijblijvende offerte aan.
https://www.natuurlijk-hout.com/offerte
Een visgraat vloer is een tijdloze vloer die in verschillende maten leverbaar is. Deze Tapis visgraat vloer bestaat uit kleine massieve Tapis plankjes van 8,13 of 15 cm breed en 9 mm dik. De vloer van worden afgewerkt met een band en bies, dit geeft de vloer een speels effect. Voor de afwerking van de vloer kunt u kiezen uit bijvoorbeeld olie. Dit geeft de vloer een goede bescherming en een mooie warme uitstraling. Het voordeel van olie is dat de vloer bij een eventuele beschadiging makkelijk plaatselijk bij te werken is. Een tapis vloer heeft een lange levensduur, de vloer kan meerdere malen geschuurd worden waarna de vloer weer opnieuw in de olie gezet kan worden. Zo kunt u de kleur weer aanpassen aan het interieur. Deze Tapis vloer is nu in de aanbieding bij Natuurlijk Hout voor € 55,00 per m² Kom langs in onze gezellige showroom, wij zorgen dat de koffie en thee klaar staat! Of neem een kijkje op onze website en vraag een vrijblijvende offerte aan. https://www.natuurlijk-hout.com/offerte
Naar specialist